Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Через неделю встреча Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 26 липня 2014 Creativ4eg, Ех жаль а то уже пропустил много,всё в разьездах да в разьездах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Главное желание встретится, а место и время найдётся)) 2 PavelV та Fozzy747 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 Главное желание встретится, а место и время найдётся)) вот-вот) главное на следующей неделе не завтыкать) Шурик, Пашка, спасибо за компашку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 27 липня 2014 вот-вот) главное на следующей неделе не завтыкать)Шурик, Пашка, спасибо за компашку) На здоровье)) Что, не спится, как и мне?)) А душно в комнате, шо капец(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Afft, этих парней встретил на лесном. мчались к тебе) В общем вопрос. парни, кто свободен сегодня до 12:00? нужно оттянуть меня с метро Минская на Борщаговку. к горемотористу. шото с двиглом не лады((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Creativ4eg,Увы, я на работе....( А что с тачкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Creativ4eg,Увы, я на работе....( А что с тачкой? та хрен его знает. то ли хруст то ли хрен его знает что под капотом. ну вот как бы вариант или успокоитель оборвало или клапан. не знаю короче говоря. очкую ехать я. еще двиг застучит по дороге, и все, попаду еще на один ремонт. и опять на неделю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Ну пробачай, был бы дома - помог бы, а так могу только посочувствовать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Shtryl, за предложенную помощь спасибо) может и сам доеду. но пока ищу кто может помочь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Creativ4eg, я б допоміг, але ти ж в курсі так що можу хіба побажати щоб то не було нічого серйозного і швидко і безкоштовно вирішилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 PavelV, пасиба Паша, надеюсь что это мелочная, 5-ти минутная работа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 PavelV,К стати, как твои дела? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Shtryl, та нормуль - блок і вал поточили, сьогодні вже будуть в гаражі. Зараз замовлятиму кільця, вкладиші, промвал... короче все щоб зібрати низ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Creativ4eg, не у тебя одного проблемы , я в шоке , какая то у*бина ,мне стекло заднее разбила , вчера ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 )!(eK@,Опача, а сига не сработала? С тачки ниче не увели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 PavelV, пасиба Паша, надеюсь что это мелочная, 5-ти минутная работа Серега, могу помочь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 )!(eK@, опача. это жесть( если что, есть стекло заднее, если нужно. подгоним. главное самовывоз. но если что ,могу подвезти тебе. есть и с обогревом и без. без тонировки Серега, могу помочь... отзвонил Reanimation, он подскочит скоро. но для массовки можешь подскочить по ходу будем с деда бабло за ремонт сбивать. ибо это уже 3-й раз я к нему поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Creativ4eg,парам пам пам, а обогрев рабочий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 Shtryl, та не , на взлом или воровство не похоже , я думаю хулиганство . Сигнализации у меня нет , машину ставлю прям под балконом + прям под фанарем . Та что б его там по жизни перекосо*било , убогово... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 по ходу будем с деда бабло за ремонт сбиватьМазафака, я тоже хочу поучаствовать, я б запчастями забирал, инструментом, рэкет, епт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 )!(eK@, опача. это жесть( если что, есть стекло заднее, если нужно. подгоним. главное самовывоз. но если что ,могу подвезти тебе. есть и с обогревом и без. без тонировки отзвонил Reanimation, он подскочит скоро. но для массовки можешь подскочить по ходу будем с деда бабло за ремонт сбивать. ибо это уже 3-й раз я к нему поеду Дай адресок, я сразу на борщагу подскочу, потомучто с кпи нету понту тулы сюды мотаться тогда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 )!(eK@,Абидна...ну ниче, вон парни стекло подгонят, а меня там 10 минут дела с перекуром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 (змінено) Shtryl, та не , на взлом или воровство не похоже , я думаю хулиганство . Сигнализации у меня нет , машину ставлю прям под балконом + прям под фанарем . Та что б его там по жизни перекосо*било , убогово... Сочуствую, "редисок" хватает, перестрелять нахер. Змінено 28 липня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 28 липня 2014 (змінено) Creativ4eg, лучше с подогревом ! а где оно и сколько стоит ? ааа уже вопрос решен,скоро поеду ставить , правда дороговато , но все равно спасибо ! Змінено 28 липня 2014 користувачем )!(eK@ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах