ricer 250 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Кто не заходит в тему встречи Киева, сообщаю что завтра общеклубная встреча на Караване, да простят меня за флуд, просто заскучился за всеми, есть желание увидиться, но на этих выходных несмогу на троещинскую встречу подтянуться, т.к. уезджаю в Кременчуг на свадьбу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 на свадьбу ти шо одружуватись надумав ?? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 (змінено) уезджаю в Кременчуг на свадьбу) когда? на выходные, чувак, мне как раз в те края надо) Змінено 29 липня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Вентель, я когда машину на себя оформлял прописался временно у родителей. Кивская регистрация не дает ни каких плюсов, одни минусы. У Кузьмы ланос Черниговской регистрации. Так дешевле получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 ти шо одружуватись надумав ?? 8 ) Поки не надумав Взагалi, вважаю що штамп у паспортi то таке) Весiлля в друга) когда? на выходные, чувак, мне как раз в те края надо) В субботу сутра старт, но я не на своей, нас друзя на машине берут, у нас под завязку уже, так что если ты намекал на то чтоб подкинуть, то сори Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Вентель, С палаток хоть одна фотка нормальная получилась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 ricer, та то намекал может встретились, правда я буду под Кременгугом) (~20км к нему) да и ехать в тяпницу утром буду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 R.I.D.I.K, и не одна. доберусь - скину))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 липня 2014 Вентель, На выходных на море поедим? А то жене на Десне не очень понравилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Привет кто будет на эко сегодня.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 reanimation, привет, буду мыть систему охлаждения, незнаю успею ли) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Я на работке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Я не успею приехать в Киев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Ну прям троещинский сговор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 На выходных очень многие уезжают из города. Я вот только вернулся, еще машину в гараж даже не поставил. Наверное надо собираться часиков в девять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 с такой ясной погодой лучше в 9.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Ну прям троещинский сговор. не поверишь, но похожего рода сговор был и у нас на работе. тоже подменить некому было. так что до следующей встречи) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 reanimation, привіт. мені здається що сьогодні нікого не буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 reanimation, привіт. мені здається що сьогодні нікого не буде... ты как раз вовремя написал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 Creativ4eg,ну так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2014 чомусь мены теж так здається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Та я так и понял,было прикольно наблюдать как к вечеру все дружно раздуплились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Всем привет))) Тут такое дело ... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2014 Мужики! В воскресенье встреча! Кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2014 Я в воскресение работаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах