)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 22 березня 2015 Чо с дисками решил? Артем глянул на 2й комплект дисков и сказал что 2а из них хреновые , так что пришлось купить у него 2е шт. которые он продавал своих. На днях он отпескострут их , и тогда буду уже грунтовать и красить ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 )!(eK@, почем обошлась пескоструйка? сегодня тоже буду ему звонить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 ...дадада, почем песко труйка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 Creativ4eg, Вентель, если просто пескоструить , то 50 грн . один диск , а если еще и с покраской , то 200 грн за колесо . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 если просто пескоструить , то 50 грн так еще адекват цена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 березня 2015 а я же говорил! а мне не верили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2015 в первом посте изменения!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Всем ку) Поступило предложение встретиться у Alligato, там же пообщаться и, возможно, пожарить чего-нибудь) Кто что скажет?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Afft,Я скажу что я на работе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Да я бы припхался и туда к вам но мне нужно собирать машину, поэтому приглашаю к себе в гости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 я и к Косте могу подрулить или на ЕКО. как решит большинство Короче если шо, встречаемся у Кости! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 (змінено) Блииин!!!! Очень был РАД всех видеть!!! Мы - реально БАНДА!!!))) Костя, завел бибику? ...только бы завтра не забыть найти файлик Змінено 5 квітня 2015 користувачем Вентель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2015 Не, я просто устал. С тупыми свёрлами просидел с этими шпильками до 10.00 вечера или ночи. Начил ставить голову и реально чувствую что магу закасячить, вытащил её обратно и пошёл дамой, машину отдам завтра вечером. А так встреча прошла норм, не щитая того что я в основном просидел в яме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 alligato, шото типа такого " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Вентель,Это что ?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Shtryl, это персональная разработка индивидуального стиля наклейки на авто для товарища АллигАТО!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Вентель,Не плохо)))Кто рисует? Может клубную эмблему придумать можно? А есть где печатать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Shtryl, это я рисовал под порезку плоттерную, еси че есть где порезать и напечатать, я же ототута работаю Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Вентель, тю блин, че ж ты молчал. Тему не видел ? - Посилання Скажи честно, свое мнение, как понимающего в этом, по ценам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Рад был всех видеть, было не хило! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Вентель, а мне нарисовать наклейку? я в курсе, 300 баксом переделать Скажи честно, свое мнение, как понимающего в этом, по ценам. знаю что скажет что дорого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 знаю что скажет что дорого Даже если и так, то интересно на сколько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 ))) ОООчень дораго))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Вентель,А какая их реальная стоимость? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Shtryl, та я ХЗ, нужно считать) Посилання тут последний пост!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах