PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2015 )!(eK@, так от і я про те саме - тоненький пензлик і фарба, без ніяких поліровок, затирань, обезжирювань і т.д. - тільки помітніше зробиться від того всього а якщо є купа лишніх грошей і часу - то повністю малювати деталь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2015 Да оно ж обидно сильно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2015 Shtryl, я в курсі - мені ж теж на парковці в бочину вїхали і звалили... а з другої сторони вже сам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2015 ...тонкий шрам на красивом капоте - рваная рана в моей душе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2015 Закатать пленкой весь капот. И все будет супер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 Та сбросте вы уже видосы я тоже хочу поигратся в редакторе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 Ща я на гугл диск закину папку с видео кому нада, скачаете и балуйтесь с редакторами а я на ютуб просто залью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 скачаете и балуйтесь с редакторами Ждемс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 (змінено) общий размер 6 Гб (каждое видео отдельно) ссылка на ОблакоMail.ru Посилання ссылка на drive.google.com Посилання Змінено 12 лютого 2015 користувачем Creativ4eg 3 Afft, alligato та reanimation відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 )!(eK@ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Драг-рейсинг, от англ. drugs - наркотики) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KillerKolobok 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Ребят большая прозьба посмотреть в гаражах или у когото из знакомых есть [color="Red">хромурьки на классику 2101-2106 за цену или что-то подобное на цену договоримся. Состояние будем уже оценивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 ничё се и я так хачю...всем "респект" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 ничё се и я так хачю...всем "респект" Ага, сам пропал фиг знает куда, фиг знает насколько.. Ты где пропадал, а, одноклубничек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 В это воскресенье встреча на эко.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 B@RMALEY, и да, ты писюн! приезжай на встречу, кста reanimation, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 B@RMALEY, и да, ты писюн! приезжай на встречу, кста не это всё не так,"брехня" но приехать постараюсь.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 B@RMALEY, и да, ты писюн! +100500:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Creativ4eg, Добавил нашему Серёге 400 спасибочку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 В это воскресенье встреча на эко.. кстати да. ща инфу поменяю в шапке. с этим дипломом вообще от жизни отстал... 22_02_2015 на 16:00. никто не против?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Creativ4eg, Добавляй.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Creativ4eg, Добавляй.. я сначала изменил а потом пост написал)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Интересная реклама Жигулей в Америке)) Посилання Прям покорители прерий и бездорожья))[emoji4] Интересно, что тройка, копейка и двойка(вроде) праворульные)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах