Vada 3 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 vadim тебя забрать с зеленхоза? Добавлено спустя 1 минуту 43 секунды: Повторяю плиз - где делась тема Клубный склад -- кто скажет? чо за нах :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AkeLLa 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Накрылась тазом. Медным. ЗЫ Ладно поехал я, там позвоните кто -нить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Пипец какойто мля :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 vadim тебя забрать с зеленхоза? Я сам доберусь, ибо на 5 это рано. Звонил Сане, он тоже занят. Давайте на 19.00? Давайте решим и я остальным СМС-ки накатаю, мож тоже подтянутся . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Ну что как встреча прошла ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Ну что как встреча прошла ??? Офигенно потусили, binzerioz apathyuphorgo так жгли что ппц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Даааааа . ......они отожглы АЦЦЦЦЦЦЦкИИИ ЗачётнЫе жгУнЫ :crazy: :crazy: :crazy: Ети два парнишЫ :D йА пад стАлом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 DIMON-72 Тихо, мирно, у каждого дома . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 vadim я так и понял. дак даваёте зараннее опредилим дату и встретимся все!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 DIMON-72 Давайте! Желающие так и отписались, хоть палками на встречу гони всех . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 И вас тудаже! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saint 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Забивайте стрелку, так и я приеду. А то у меня что-то спереди скрипеть начало, а денег только на пиво хватит, а к слесарям с такой валютой не поедешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Saint Может завтра, смотря как народу будет собиратся. А то у меня что-то спереди скрипеть начало Сайлентблоки скорее всего, по луже проедь, должно попустить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Я завтра пас, я крою крышу и надеюсь на помощь Меньшего Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Давайте на пятниЦО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 DIMON-72 Пятнецо у меня тоже что и завтра - кровля гаража , и я надеюсь, что Саня Меньший со мной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 ясно...о.о.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Короче завтра все на встречу, и не епет, ориентировочно на 19-00 Лагрос, усе базар окончен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Йа не могу,у мну звтро может быть другое мероприятие. Короче на пятницО и не епет !!!!! Явка обязательнААААААА !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 полный ппц, Когда нибуть мы сможем собраца все??? Как ето было раньше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 DIMON-72 Сможем, увольняйся! :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Дмитрий $ Подколол :D Мммммда ,дак вы там по ходу частенько без меня встречались? А я как всегда в пролёте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 menshiy :D А Димон так на тебя надеялся :D , аж два раза Думаю буду . DIMON-72 Может, не может. Завтра встреча и ты обязан быть и не епет :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах