DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Hortica Если нас на Киев не повезёш!!! То я тебя лично на Яцево сопровоже шутка На твои плечи выпала большая возможность принести благо клубу(повозить пяных в попку одноклубников). Нехоч на своей то закажы нам автобус Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 пешком пайдёш, и сумки незабудь :twisted: :twisted: ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 МммммммДА ,вотето молодёж пошла,савсем возраст не уважает. "Приказ старшого ППЦ младшему" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Рядовой что за смех в строю? :yaya: :yaya: :yaya: :sharm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Ой договоришся Язык твой враг :D Короче хорош флудить ,все кончаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 ухахаха ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 мужыки всё хорошо вот только непонял фразы- все кончаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2009 вот только непонял фразы- все кончаем Извините :oops: :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Внимание встреча сегодня 18-00 на Лагросе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saint 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Я буду. Если ни кого не найду, то мои приметы: тёмносинняя семёрка, недавно вымыта и с громкой музыкой внутри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Машину можешь не брать, будем пить пиво, праздник как не как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Буду . Сейчас всем постараюсь смс-ки отправить . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 Встреча состоялась . Было как никогда многолюдно :D , поговорили обсудили пару важных вопросов, попили пива :wink: . Приятно было увидеть новые лица . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Ну выб ещё встречу на 8.00 утра назначили!!!!!! :o В 18.00 у мну токо работга закнчиваецО. Вообщем я как всегда пролетеЛЛЛ :puppy: Надо наверное увальняца :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 уВОЛЬНЯЦЦО НЕ ОБЯЗАТЕЛЬНО мона просто машинкой попробовать приезджать :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AkeLLa 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Да, ребят все как обычно. В час дня решили, на 6 набили стрелку. И чего это бывает мало народу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Короче всем обиженым и незнающим следующая встреча 29-го на лыжной базе-Шашлычок. Подаем заявки на участие ( женский пол приветствуется) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Буду с Ольчиком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2009 Буду. На с/х работах :o . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 По скольку собралось много желающих на природу. В субботу собираемся возле магазина , таримся и рулим.Доставка личным транспортом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 menshiy Окейно, говорю сразу никого вести не буду. Кто хочет - на своем авто - не хотите - городами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 Это ты про меня городами, дык я вроде на машине пока :shock: :cccc5: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 menshiy Нет, это я пишу про тех кто собирается без авто намылится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 этоты про кого непойму, кроме нас двоих никто не едет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 говорю сразу никого вести не буду. Кто хочет - на своем авто - не хотите - городами Буду с Ольчиком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах