DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Чтото лицо очень встревожено,наверное Vada наделся полупопием на личинку кришки богажника :crazy: :crazy: :crazy: Чтж ті так надо біть поосторожнее :D menshiy За фото пЯцЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 а личинка у тебя приличненько торчит с багажника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 ну наскоко она прилично торчит мона опредилить по виражению лица ВАДЫ :D :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Чтото лицо очень встревожено наверно потому что пьёт пиво "РЫГАНЬ"!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Vada наделся полупопием на личинку кришки богажника Хорошо что у тебя фаркопа нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Мля порву - гонщиков , и личинку спилю и затру полутером, шоб не зря ля-ля! :D За встречу всем огромный Сенкс, - полуреру с личинкой лично! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Vada На следующей встрече заценим . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Бугага следующая мега встреча у Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Бу гага я согласен , шо ломать будем ,?ток не двигло бо седня запарило, а личинку свою отдам в замен на санину, даж дирку заварю чтоб не шпаклевать? Заежайте завтра на роботу а на колесах за одно и дров привезем, да я хоть раз меншего с комфортом и пивом доставлю на радостях в любу точку города , ато он уже года 1,5 года на извозе и без пива , пора старичков и порадовать чтоб приятнот было! Хто на хвост падает - все с нами милости прошу, пятница рыбный день, а ... и пивной тож! Добавлено спустя 2 минуты 21 секунду: П.С (не а на колесах) а Я на колесах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Ого!!! Вада ты где нет нашол в такое время, на щет пифа завтра еще подумаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 У знакомых болдею, отхожу от робочего дня. Ок! звоните угу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Можнеб біло и завтро встречу провести я токо за! Что у кого ломать токо будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 дима звони где ты завтра мо заберу тебя Санью и ..... все выхожу с нета еду домой ... звоните! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Нудак что друзья ,давайте зделаем встречу сегодня вечерком! Ато Vada уже волнуеца,по телефону прозванивает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Ваду уже посетил, успокоил. +1 за встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Короче все жылающие приходим в 18.30-19.00 в гараж к Vada Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Короче все жылающие приходим в 18.30-19.00 в гараж к Vada Знали, читали, были :D . Каждая следующая встреча лучше предыдущей :wink: . Фоток нету, так как были заняты работой. Хотя одна есть, на аватару которая :D . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Ваде на аву Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Вадамобиль РУЛИТ Встреча ПяцЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Ну что ,на етой неделе будем проводить ПРОДУКТИВНУЮ встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 DIMON-72 Сегодня можно . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 +1 я за мона и сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Буду признателен за предварительный звонок с координатами места встречи и временем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Давайте сейчас определимся с местом. Время я думаю 19.00. Хотя можно и на 18.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2009 Я буду. Тогда у ВАДЫ в 18.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах