vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 Буду в любом случае, только могу немного с опазданием. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 menshiy, В пятницу во сколько вы собираетесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 На сколько будет известно в четверг, когда Ваде позвоню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 Ясно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 отписывайтесь, кто будет, но учтите, что надо будет сдавать свои кровные, потому бездумно говорить "приду" и не прийти не получиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 Начну, буду сдавать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 Буду После 6 должен быть свободен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 Дмитрий $,а ты будеш присутствовать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2013 Хотелось бы присуцтвовать но все зависит от времини збора,если вечером то после роботы приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 Ну хай, планирую, но на 6 это гон, предлагаю на 7. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 на 7 и я смогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2013 думаю изначально надо на 7, потому что ехать на половину праздника вряд ли у кого есть желание, из-за этого многие (иногда и я, не скрою) сливаются Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2013 Седня на 19 у Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Парни, есть предложение сдыбаться, де нить в кафешке попить чаю-безалк пивка. Мне пофиг где, лишь бы тепло. Есть желающие? Итак нас уже 2: я и Солекс Делортович Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 сьодни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Хома Брут, ага, с 18:10 и до 20:00 (примерно), а там как пойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 сегодня врятли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2013 Всем привет...давайте на субботу..ибо завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2013 Где все поделись.Может встречу какуюнить уже пора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2013 кстате, Саня, как там твой болид поживает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2013 А что с ним было?, норм поживает, езжу каждый день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2013 Ну как бе я не в кугсе ебята, мож были какието повреждения после поцелуя со славутой... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 березня 2013 Повреждения были-есть и будут , замазал, подрихтовал, развал сделал и езжу дальше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 березня 2013 Ведра валят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 березня 2013 +100 Валили,валят и будут валить и вываливать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах