DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 січня 2013 Фото нет,но некто тебе несобераетса доказывать ,так как и упрашивать прити на встречу,Кто хочет тот верит и присуцтвует. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 Когда поточнее узнаю у этого спортсмена напишу.В прошлом году начиналось в 10 и закончилось в 18. Ду маю в этом также пройдет. Ну дык что спортсмен пропал? Ни слуху ни духу, печально хотелось знать героя в лицо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 никаму нельзя верить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 По истичению абстаятельст клубни так и неузнали этого загадочного человека Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 DIMON-72, не отписался, не позвонил, куда ехать хз, тебе звони ты трубку небрал!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 Если ты хоте приехать то надо было часа на полтора раньше звонить,в тот момент когда ты совершал звонок я уже не мог отвлекатса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2013 да сразу после тренеровки тебе набрал гдет в 9:30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 встреча будет в этом месеце? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Noelit, думаю да. Днюха у кого то будет еще ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $,Когда она состоится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, 20-го днюха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Дмитрий $, чья? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Noelit, дзядзи Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 и как всегда я на работе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 я так понял что встреча у вады 20-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Ну хай, сам вада помоему ниче не говорил дак что хз=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Noelit, он просто скромный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Noelit,Бакс тему толкнул про день варенья!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Спросили я и ответил, Ваду надо поздравить, я считаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2013 Надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 Поддерживаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 Нужно позвонить Ваде и предложить ему на четверг встречу. Кто за ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2013 Я за но буду вечером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 Ваде звонил, он готов на пятницо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2013 в пятницу свободен после 8, если есче бдуете сидеть то подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах