menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 березня 2013 Вэдра валят славут! Когда встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 menshiy, дафайте ф читверг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 Дмитрий $,давайте. только где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 только где? утебяугараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 посмотрел гисметео, погодка будет прохладненькая (-2+1) так что улица вряд ли всех устроит. В гараже у Вады тоже как то не хочеться, какие предложения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 березня 2013 Я так думаю предложений не будет и желающих тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 menshiy This is SRAAAAKAAAAAAAA!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Я не против. Говорите где и во сколько. Дмитрий $, У тебя всегда SRAAAAKAAAAAAAA!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 где ивосколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 У тебя всегда SRAAAAKAAAAAAAA!!!!! ой, да кто бы КАЗАLLLL, никуда вытянуть нельзя, не видел тя уже полгода, так у кого срака? где ивосколько? этот вопрсо мя тоже интересует, о в гараже у Вады я не хо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 воскресенье утро баня на золотом Пляже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 ой, да кто бы КАЗАLLLL, никуда вытянуть нельзя, не видел тя уже полгода, так у кого срака? а зачем мне тебя видеть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 ой, да кто бы КАЗАLLLL, никуда вытянуть нельзя, не видел тя уже полгода, так у кого срака? это тебя вытянуть нельзя. давай собирай встречу я приеду куда скажеш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 это тебя вытянуть нельзя нельзя но я как то всегда умудряюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Дмитрий $,умудряюсь отмазаца. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Ну хай, кто б каZаLLL, я как не скажу: "давай сдыбаемся" так начинается от села и до гладильной доски Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Дмитрий $, а я тебе сколько раз говорил пошли на пиво, ты что говорил? ( да ну, мне некогда, я не пью, у меня ............) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2013 Ну хай, на пиво не пойду потому что не пью, а просто пойти потусить - нэма пытань, но бухать я не хочу. А так я никогда не грил мне некогда и тд, не надо трандеть, просто ты как слышал что я не буду бухать терял интерес к мероприятию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Может 19-го соберемся по старой привычке, вродебы какойто повод. Ктонибудь ещё почитует этот форум? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 никто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 Буду. Правда дождь обещают. Я надеюсь не пешком соберемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2013 vadim, где ты зимой был )) Собраться мона, но никаких пробегов и тд, ибо в инвалид-параде из 3 машин я участвовать не хо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Дмитрий $,Чего? Давай покажем какой у нас клуб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Давай покажем какой у нас клуб Вот этого как раз и не надо делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 подпольное братство, встречи по пятницам возле кладбища Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах