Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 встречи по пятницам возле кладбища я пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Вот этого как раз и не надо делать Чего давай покажем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 Кому показывать то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 если буду в городе 19го я с вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Lord-cn, водку буш или пиво? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Lord-cn, водку буш или пиво? Провокационный вопрос, но водку в принципе не употребляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Провокационный вопрос, но водку в принципе не употребляю про пиво умолчал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 про пиво умолчал ага, значит употребляет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Подержу соком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 Предлагаю часиков на 19, только где и кто на авто будет, или без них, употреблять будем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 Поддержу, Давайте по старинке у Вады,ибо пробег несобрать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Север 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 кагда это всьо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 кагда это всьо? Подозреваю что в пятницо 19го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 а мне у вады уже задралось, сейчас в гараже холодней чем на улице. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Встреча завтра на Стрижне в 18:30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 плауки брать с матрасом? я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Солекс Делортович, ухахаха, плауки рулят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Дмитрий $, шоб с подарками моими приехал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Солекс Делортович, окейно Фильтр, и подшипник приедут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Неподдержу потому как на 18.30 неуспею,а за 15 минут до окончания приежать неохота. А в семейниках в стижло нырять можно,точнее бытса об лед который досихпор там стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 уже ведутся переговоры с КП Зеленбуд по устранению льда и очистке места дислокации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Огласите всю программу на стрижне, как говорилось выше -плауки брать или... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 уже ведутся переговоры с КП Зеленбуд по устранению льда и очистке места дислокации Нечего себе, насколько серезно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Огласите всю программу на стрижне, как говорилось выше -плауки брать или... взять майонез 250гр, мертвую курицу, убитый сайлентблок верхнего рычага, балончик WD-40, и самокат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2013 Майонез, сайлент подубитый, балончик типа вд40- хадо, самокат у малого возьму, осталось сутреца протаранить курицу и я на вечер готов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах