Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 липня 2008 Сегодня мутим встречу на гараже у Лорда: все подробности для желающих приехать - по телефону 80937446173 - Дима Лорд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 липня 2008 Я неверно буду,на дачу сиводня забил хй. А восколько сабираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 липня 2008 DIMON-72 в 12 дня ггг, чего ж ты мне не позвонил, что е поедешь, сеня у мня был насыщенный день, но он еще не закончился :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 Итак на этой неделе есть предложение собратся вечером в среду на Лагросе, отписываемся кто будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 Буду 50/50. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 Буду 50%50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 menshiy гг, а ты кто? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 да так почитую форум. а вообще хотелось бы подехать на вашу встречю посмотреть че да как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 menshiy Давно пора, авось те понравится, вольешься в коллектив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 дак че в среду 20 оо на Лагросе или как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 в среду 20 оо на Лагросе Так точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 попроще армия это временно :inv: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2008 menshiy :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2008 Решили встречу делать завтра, чтоб в среду на природу (кто хочет), ну а кто не хочет, то сидите дома, упрашивать не будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2008 Значит встреча во вторник в 20.00 на Лагросе? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2008 REYNDJER Да, прируливай, давно тя не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2008 Сиводня встреча? Буду токо может нимного опоздаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2008 Достала меня эта работа уже((( Столько встреч пропустил((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Давайте замутим встречу!!! Только чтоб много народу было и на машинах все!!! Мне удобно во вторник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 steff +1, я согласен. Кстати, Степа, будешь со мной квест админить? Он почти готов ВСЕМ!!!! Люди, если есть желание, можем поучавствовать в конкурсе, на фото в шапке сайта, для этого надо Ваше желание украшать своей машинкой сайт и приехать в назначенное время в назначенное место. Так что если кто хочет - отписываемся, заодно пишем красиввые места, какие знаем, на фоне которых мона фоткатся. Покажем, чего стоит наш регион!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Дмитрий $ Я думаю буду, ещё поговорим. На счёт фото, надо обдумать где и зафоткать, сделать пару вариантов и желательно попробывать фото ночью, я аостараюсь чтоб было красиво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Дмитрий $ Ты согласен на вторник или вообще на встречу? Народ отписывайтесь кто ещё будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 steff Согласен на вторник на встречу, двое уже есть, кто еще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Дмитрий $ Я могу вовторник,но пешком,нету бенза. :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Я могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах