steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Итак, нас уже 4 : steff Дмитрий $ DIMON-72 menshiy Народ отписываемся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Сори недописал могу среда, четверг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Дак а завтро воскоко? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Кому во сколько удобно? Мне 19.00 - 20.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 menshiy Вообще не сожешь или может просто на попозже замутим? Часов на 21.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Увы на 20 00 на работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 menshiy Давай на 19:30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 давай на 19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 давай на 19 Решено!!! Вторник ( 12.08.08 ) в 19.00 на Лагросе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2008 Я за, итак, отписываемся по новой: steff Дмитрий $ menshiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2008 Вторник ( 12.08.08 ) в 19.00 на Лагросе. Я буду полюбому,но без машинки.Или надо обезательно с машинкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2008 DIMON-72, да не обязательно, а желательно, просто с машинками интересней, можно посмотреть что да как у других чтоб себе так замутить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2008 steff Ну постораюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2008 я тоже пдтянусь правда только на пешкарусе кузов до сих пор в ремонте машина раскидана аж по двум гаражам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2008 Если все норм, то пожарник приедет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Давайте 21-го замутим встречу обсудим квест Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 предлагаю встречу организовать у меня на гараже. Я как раз кузов забрал с ремонта занимаюсь сборкой потихоньку. И мне не скучно и места хватает с лихвой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Alex_o Можно, тогда собираемся на Лагросе а после едем к Сане в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2008 Может буду. Alex_o а где гараж? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2008 steff на березках, но мы сначала на лагросе, а потом туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Doberman 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2008 вы там долго будете? я около 22.00 освобожусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2008 Doberman Да думаю будем еще там тусить, приезджай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 Итак, СЕГОДНЯ В 20:00 на Лагросе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 26 кооператив ворота возле СТО что примыкает к заправке. Дима знает. Я там буду около 8 вечера точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 Я БуДу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах