menshiy 29 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 Будет встречя или пивопитие :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 menshiy Будит и встреча ,и пивопитие. С начача встреча потом отгоняем танки по ангарам и токо после етого пивопитие :beer: . Такчто крепись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2008 Alex_o И я знаю где у тибя гараж :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok_89 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 Седня встреча 20.00 на Лагросе. Кто может и хочет подежайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 Я б с удовольствием но у миня траблы с малышкой :cry: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 DIMON-72 А что с ней? П.С. прируливай пешком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 Дмитрий $ Короче не работает стрелка датчика бака(показывает или половину или ноль),датчики давления масла и сигнализатор ручного тормоза. Возмож подличу пишком мона будит :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 DIMON-72 прируливай пешком, а автомобиль твой к вечеру воскресенья будет готов - только твое желание, я помогу, и кран те поменяю, если еще не готов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 Дмитрий $ Ещё не готов покамисть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2008 я тоже подехалбы но на 20:00 на работу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2008 Итак сегодня в Чернигове собственными персонами присутствуют: Jemen, Apache и Андрей Кузьма. Кто хочет повидатся и погулятся звоните 8066399одиндва семь 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2008 Я я я я я я я я я я я я я я я я ХоЧу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 кто за встречу в четверг отписуемся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Я непротив,думаю приеду.Тако давайте по ранше там в 6 или в 7,чтоб біло ещё светло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 кто за встречу в четверг отписуемся я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Я но миня интересует время,помоему 8 часив как обычно уже темно,а в темноте не прикольно,давайте раньше кто будит ? АААууу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 DIMON-72 Кто за 7? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Дмитрий $ я за 6.30 да впрочем и 7 миня устраивает. Люди вы где АУ отзовитесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 а где встреча будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Alex_o Я думаю как всегда на Лагросе.Хотя можно и изменить.А то мне лагрос уже приелся. ПРИДЛОЖЕНИЯ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 DIMON-72 У тя на кооперативе (там ларек в 7 работает? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Дмитрий $ Даже незнаю. Щас еду в гараж заодно и спрошу.Приеду отпишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok_89 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 я буду в 7 на Лагросе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Дмитрий $ К сожилению роботает до 17.00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2008 Я за. А на 27 автокооперативе, в Певцах? Часиков к 19.00. Там палатка с пивом есть, в крайнем случае пиво где угодно можно купить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах