Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2008 Встреча состоялась, были: 1. Vada 2. $ 3. menshiy 4. vadim 5. DIMON-72 6. REYNDJER Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2008 Товарищи, 2 октября, в четверг, мутим встречу!!! Ну, в общем вы поняли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Полюбому,и надо начинать обсуждать зараннее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Предложение: На выходных на грибы! (за грибами) Кто поддержит? Как раз самое время для маслят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Lord-cn Я пас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Lord-cn А я в грибах не розбираюсь,тимболие мы что нёчью пойдём? :twisted: :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 какой ночью. В 6 утра в гончаровск, а там места я знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Lord-cn И на чем мы поедем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что второво празник какойто ? или некто не работает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А кто подпряжется! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Lord-cn Я собираюсь 30 во вторник да и потом свободен до воскресенья но надо места знать да и чтоб менше радиации было А что второво празник какойто ? или некто не работает? _________________ а 2-го незнаю что делать буду но в нете меня небудет бо он токо на работе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что тут за ночная встреча организовывается? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 REYNDJER А фиг его нает, лорду скучно, так публику будоражит :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что второво празник какойто ? или некто не работает? Конечно праздник! Да еще какой - ВСТРЕЧА ЧЕРНИГОВСКОГО АВТОКЛУБА ВАЗ-2101! Явка обязательна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что второво празник какойто ? или некто не работает? Конечно праздник! Да еще какой - ВСТРЕЧА ЧЕРНИГОВСКОГО АВТОКЛУБА ВАЗ-2101! Явка обязательна! :shock: А без пива мона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что второво празник какойто ? или некто не работает? Конечно праздник! Да еще какой - ВСТРЕЧА ЧЕРНИГОВСКОГО АВТОКЛУБА ВАЗ-2101! Явка обязательна! :shock: А без пива мона И даже без водки т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 А что второво празник какойто ? или некто не работает? Конечно праздник! Да еще какой - ВСТРЕЧА ЧЕРНИГОВСКОГО АВТОКЛУБА ВАЗ-2101! Явка обязательна! :shock: А без пива мона И даже без водки т.п. И все с машынками! Здоровий образ жызни будем вести! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
REYNDJER 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Дык где и во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Давайте в среду, у Vada Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Мона и в среду. Жаль я малішку не отримонтировал я б приехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 А что в четверг никто не может? Можно и завтра. На сколько и где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Мона и в среду.Жаль я малішку не отримонтировал я б приехал. Ты б попу не чухал так уже б 2 раза отремонтировали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Дмитрий $ Димон дела,ничё не смог поделать. Днём свободен но некто не может все ж работают,А вечером дела. АХТУНГ ,АХТУНГ,АХТУНГ.!!! Всем кому надо наклейки на ближайшей встрече предоставлю ,Расценки все знают ?А то они мне уже надоели валяцца в машине. Дмитрий $ возьми транспортку обезательно. За неклейками в БАЛАБОЛЬНЮ обращаемся тут не мусорим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Дык когда и во сколько встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Завтра в 7. Кто за? кто против? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах