Бакс 256 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 DIMON-72 ЖЖОШ StarCat Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Ну и бошка у миня нихрена непомнит :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 млин а позвонить было слабо у меняже нет невсе время Диме поздравления!!!!!! Чо за спецуху освоил, чо в дипломе пишут?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Vada С тобой еще отметим, вчера реально параша получилась, половина приглашенных забила, половина расплакалась что завтра на работу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Дмитрий $ Димон необижайся ,я вчера застрял в грёбанай Каличевке,ещё и батарейка села.В Чернигов приехал токо в 23.15. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 DIMON-72 А чего тебя туда занесло? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Дмитрий $ Друган позвонил говорит"полители слётаем на пол часика" ну я думаю напол часика чево б и непрокатаца.Поехали. А цель поездки так и несказал,ну вот мы и застряли там с местными девочками :twisted: .А девочки галодные :iq: и мы за пол часика неуправились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2008 Может завтро встречку забацаем,А ? Вечерком часиков в 6,7,8. Я какраз из села приеду :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 ну что в єтот Четверг кто на встречу приедет? я тут уже более или менее собрался могу подскачить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 У нас возникла затея провести встречу в пятницу с гулянием на гараже у Vada до утра. Кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 какого плана гуляния то? до утра я точно не могу, я и так постоянно не высыпаюсь, где территориально он находится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 какого плана гуляния то? Гуляния плана: "Бухаловка :)" 39 кооператив, там где и Егор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Уже понял, а кто будет, во сколько собираетесь тама быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Ждем мнения народа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 :gaz: я думаю после 17-00 если в пятницу меня в интернете небудет то звякните ктонибудь. или обсудим все позже, ну завтра или сегодня :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 НУ ВЫ БЛИН ДАЕТЕ где столько здоровья набраться...... доутра бухать В пятницу я буду но бухать ни-ни так безалкоголкой побаловаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 В рятницу я буду ))))))))))))))))))))) Дак будит встреча под кодовім названием"Опирація по уничтожению водки" ? А время ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Ну в пятницу дак в пятницу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Дак будит встреча под кодовім названием"Опирація по уничтожению водки" ? Так точно А время ? Предлагаю с 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 день водителя не забудте отметить!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Давайте пораньше, а то у меня на суботу большые планы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Давайте пораньше, а то у меня на суботу большые планы Пораньше никого не соберешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Дмитрий $ Ну тогда к 10 все и соберутся :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Егора не будет, он в травматологии, неудачно шкаф поднял, позвоночник и стрельнул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2008 Не повезло Егорке,мож навистить наднях? Встречу надо раньше 9 ето поздно. Я придлагаю 5-8 часов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах