menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Давайте на пятницу время 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 menshiy и остальные Как насчет сегодня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Я за сегодня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Я за пятницо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Я за конец недели, тоесть за пятницу. А в субботу никто не хочет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Я в суботу немогу,на роботе розбот "овечки". Бабосы нужны приходится по суботам роботать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Кто хочет заскакивайте завтра(четверг) ко мне в кооператив, я там дежурю. Только желательно позвонить перед этим, а то вдруг похавать пойду домой) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 сегодня из-за работы не смог присутствовать, но насчет четверга я за, вот только бы гденить где тепло и до маршрутки не далеко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2008 Если кто захочет заехать ко мне на огонёк))) мой номер. 806695372десять 8063646046восемь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Ну что одноклубничги ,собираемся в пятницо? Обсудит все вопросы по поводу нового года,кассы,и т.д. :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Собираемся, давайте время оговорим. С местом встречи я думаю всё ясно :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Я не могу у меня в офисе карпаратив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 Ау народ!!! :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: Встреча будет или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 скорее нет чем да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 я немогу пойду за сосной с женой :puppy: :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2009 03.01 Идем проведывать Лорда, он ногу поламал, желающие звоните мне на моб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 січня 2009 А где ето Лооооооооооооорд умудрился ногу поламать? :shock: Дак кто небуть ходил проведать?А тоя токо прочитал ,инет был отключен опять за несвоевреминную оплату :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 6 січня 2009 Я С Димой отнесли ему 0,7 л лекарства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 6 січня 2009 Значит всё будит норм пойдёт на поправку :mat: ,а то я уже разволновался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2009 Народ, про 0,7 не палите. Старик иногда тута бывает :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 7 січня 2009 ВСЕМ ПРО 0,7 ЧТО ПРИНОСИЛИ ЛОРДУ :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 7 січня 2009 0,7 лимонадика сорока градусного :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Предлогаю седня замутить встречу кто за :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Я ЗА ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
steff 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Во сколько? Место встречи изменить нельзя)))) Будет или нет встреча? Если чё напише смс плз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах