vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 Хорошо, тогда возле Александровского буду в 19.10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 Сегодня состоялась встреча черниговских одноклубников на гараже у Lord-cn. Присутсвовали: Дмитрий $ DIMON-72 Lord-cn menshiy Vada vadim Санёк (ника не знаю) Дима (тоже не знаю :unknw: ) друзья Lord-cn Было весело, танцы, пляски, пляшки, торжественное уничтожение Спарко и т.д. Ждем фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 vadim Дима и Саня ника не имеют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Дима (тоже не знаю Unknow ) Не Дима, а Костя, тоже не однократно помогал с ремонтами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Не Дима, а Костя, тоже не однократно помогал с ремонтами. Он имел ввиду, того Димона, что на 4-ке приезджал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Аааа, дык я его тоже не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 ЙАД Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Встреча прошла Токо вот пачимуто голова болит %) наверное килькой отравился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Ага пяная килька попалась :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Килька была наверно чемто заряжена :oops: Мабуть якоюсь горілкою бо коли їв присмак був якийсь схожий :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Ну-ну налупилась перед смертью :bad: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Гы-ыыы-ы )))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Мда, и не говори, что-то такое было. Надо еще разок повторить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 С килькой пьяной и со спарко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Я за))))))))))))))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 menshiy Ты б тоже свои фотки позаливал, там полный масштаб гулянки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 завтра вечером выложу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 после вашей кильки млин с утра надо доктора вызывать, предлогаю назначить доктором Бакса с соответственной дозировкой бенза с утра, и наклеить значек первой помощи после встречи на машинку, типа - радиология или тасидермия или рюмочная, не лутше Бакс-Бакал-Во Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2008 Ммммдддаа..... Такая б помощь бы не помишала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Кто за встречу сегодня? Пишем варианты мест, где ее мона провести и кто вообще будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Млин я еле на сайт влез, чо тут творится? Ща подумаю....... так мрачновато както на улице надо под крышей дома твоего - моего или чужого, так если хо то у меня в гараже от туда хоть доехать можно без напряга (темнеет рано) надо собираться поранше гдето в 17,30 -- 18,00 , отписуемся ВСЕ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Vada Я за твой гараж. Лорд предлагает в своем, но оттуда пилять и пилять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Я тож так думаю бо пошлый раз еле ноги донесли от Лорда, слава Богу хоть подехали. Кто ище будет??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2008 Vada Я, да ты, да мы с тобой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах