Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 Да да дождь,какой-то непонятный сейчас то маленький то как из ведра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Погода сегодня не радует,дожди... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 DIMON-72, ниче, прорвемся. Мона у дяди Вады Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Введите дядю Вадю в курс событий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 menshiy, он еще небось после смены спит, так что попозжей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 погода теплая, дождя нет, может все же на улице? В сыром гараже на холодном полу определенно будет хуже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Блин у меня не получается...могу только завтра или выходных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Vitalii, от жеж подводишь коллектив З.Ы. Решено сегодня на электроне в 19:30, я может чуточку опоздаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 З.Ы. Решено сегодня на электроне в 19:30, я может чуточку опоздаюНе опоздаешь, у тя ж акум уже нормальный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Не опоздаешь, у тя ж акум уже нормальный Я уже на другой машине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Я уже на другой машинеНиву собрал???????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 всем привет.Обещять не буду но постараюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 Ниву собрал???????? Не, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2012 заклинило термостат, температура выше 38 градусов, не приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Встреча состоялась, но особо продуктивной не была: 2 машины и 5 человек - я, Марина, Меньший и Лорд с Димоном-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Встреча нудноватая была,и лиш немногих грела мысь о вчерашнем празднике,который бывает 15 раз в год Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 лиш немногих грела мысь о вчерашнем празднике,который бывает 15 раз в год немногих это больше половины, ибо Димонов было 3 из 5 лиш немногих грела мысь о вчерашнем празднике,который бывает 15 раз в год немногих это больше половины, ибо Димонов было 3 из 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 (змінено) +100:multi::multi: Змінено 19 жовтня 2012 користувачем Lord-cn Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 Блин и я хотел приехать...так проблемы...оторвало муфту....старая была,так трошки делов натворила помяла штаны вырвало кронштейн от кузова...ну не че я уже все сделал на следующую встречу прийду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Может пора у дяди Вади бычка прогреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Я за бычка.Давайте сегодня.Потом несмогу,вахта начинаетса.Ктоза сегодня ?И повод для встречи недавно был,День автомобилиста и дорожника! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lord-cn 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 поддерживаю, повод хороший. во сколько? а дядя Вада в курсе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 Думаю часов на 7-8 в этом раёне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 постараюсь быть, но только в гараже надо натопить хорошо, я с девочкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 но только в гараже надо натопить хорошо, я с девочкой Я думаю что с начала надо Ваду сообщить о мероприятии Ваде толькочто позвонил,у него неполучитса,потому как У Жены День рождения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах