Мец 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2011 Незнаю. Перед тим як її залить вона повинна завестись. Чи не обов'язково?Залить можна и не заведённый двигатель, например с вытащеным до конца подсосом, и несколько раз дрочнув педалью газа.... Но эта проблема решается так: топишь (засовываешь) подсос до конца, нажимаешь педаль газа в пол и держишь её в таком положении (чтобы воздуха побольше поступало в цилиндры) и крутишь стартером, через секунд 10-15 должна проплеватся и запустится.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 (змінено) Прийшла пора замінити "втягующе" бо старе робило: цик-цик-цик і не заводило авто, потім хоп і завело. Надоїло цикатись. Купив нове, замінив, а воно цик-цик-цик і так само як попереднє. Завтра буду перебирати стартер ( щітки, втулкі) якщо не поможе значить нове "втягуюче" погане? Змінено 20 грудня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован65 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 bag2525, Совсем не обязательно втягивающее. Если цикает, значит срабатывает. Возможно, бендикс, или задиры на шлицах по которым двигается бендикс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2011 Прийшла пора замінити "втягующе" бо старе робило: цик-цик-цик і не заводило авто, потім хоп і завело. Надоїло цикатись. Купив нове, замінив, а воно цик-цик-цик і так само як попереднє. Завтра буду перебирати стартер ( щітки, втулкі) якщо не поможе значить нове "втягуюче" погане? 100% треба бендікс поміняти... Якщо не знайдеш, де роблять, то звертайся, зробимо=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2011 не обовязково бендікс міняти. в мене теж таке було. теж думав шо втягуюче. правда я поставив тільки ремкоплект. не допомогло. вирішив замінити бендікс. батько сказав шо буває таке, що в процесі роботи на бендікс попадає масло і він починає буксувати, його треба тільки промити в бензині, шо і було зроблено - став заводити з пів-оберта. і гроші тринькати не треба. попробуй його промити. якшо вже не допоможе, то тільки тоді купляй новий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 Кароче зробив. Правда іались два дні. Стартер за все життя стільки не знімався. Було на вибір аж три втягуючих ( з них два нові і один на стартері), чим більше мінали тим хуже робило. Вставляємо стартер в мотор, а стартер клинить і стоїть на місці ( спочатку грішили на нове втягуюче, взяли ще одне). В стартері було замінено все можливе, а результати були невтішні. На кінець було збито трохи пальців, зпалена контактна група замка запалювання і велика головна біль ( в заді на потилиці від почухування в майстра - лисина). До цього часу не знаю причини, але помогло тільки одне: Під болти ( кріплення стартера до мотору) було підкинуто 0,5см. шайби і все запрацювало без осічки (пока). Правда тепер в мене там диряка. Питання одне - чому раніше стартер працював без шайб і підводило тільки втягуюче, а при заміні втягуючого стартер відмовлявся крутитись? Отаке. Містика.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2011 Хаха. Я знову в сиру погоду не завожусь. Як мене це заіало. Рішення одне - не заводячись їду на шнурку до майстра, а він хай по порядку шукає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ihoruwka 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 привет всем! такая же беда - как наступила сырая погода - не заводится с утра!все перелопатил - не помогло. Помогает одно - кипятком на коллектор полить, подождать 10мин и вперед. я так понимаю - конденсат образуется в сырую погоду - и алис. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Я все вилічив. Потрібно було привести на шнурку машину холодну і кришка трамплера показала свій дефект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 Доброго дня. 03.03.2012р. було зроблено заміну мотора. Мій *рав маслом з кожної щілини і ста їсти масло. Був 1,2 поставили теж 1,2 . Блок у нього 21011, а мотор 2101 ( не знаю добре це чи погано). Процес зняття та встановлення проводила людина котра продавала мені цей мотор тому на роботі я з економив. Сама процедура зайняла близько 5-6 годин ( деякі болти не хотіли відкручуватись, мотор не хотів вилазить). Весь цей час я молив Бога "тільки б завелась" і от ключовий момент ..... торк калах -калах не завівсь, піднастроїли запалювання - торк - завелась ураааааа. Трохі піднастроїли запалювання ( на слух) і я благополучно виїхав з гаража ( з буксами з непривчкі). Машина стала їхати відчутно легше, таке відчуття що я зняв з машини 500 кг. Ще треба поїхати настроїти клапана, запалювання. В мотор залив масло ШЕЛЛ Хелікс червона банка + масляний фільтр+повітряний ( все це на 5 000 км,щоб почистити мотор, а потім полусинтетика). Проїхав лише 50км., а радості повні штани. Приємно коли гроші витрачені не в пусту. Сьогодні вихідний, а я вже думаю куди поїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Доброго дня всім. Ось і настав час продавати свого вірного коня ( ВАЗ 2101). За роки проведені з ним можу згадати тільки позитивні моменти, куди він мене тільки не возив і звідки він тільки не вибирався. Одне можу сказати що жили ми з ним душа в душу, я для нього нічого не шкодував і він відповідно мені відплачував тим самим. Так так - ПРОДАЮ ( хоч і самому не віриться) тому з задоволенням зторгуюсь з людиною котра так само буде відноситись до нього. На базар ще не виганяв. Інформацію можна почитати в бортовіку Посилання та по телефону: 050- 443-85-57 Діма. Ось короткий опис: Авто робилось з совістю ( для себе) грошей не жалілось, купувалось все доороге. Авто клубне є повністю бортовий журнал з датами, фотографіями та описом всіх замін та робіт Опис: ВАЗ 2101, 1974р. Італьянка. Ціна 2 300$ Авто було зроблено для себе. З наворотів в 2010році: коробка 5ст. «Полонез» Газ пропан/ бутан (вписаний), новий редуктор BRC Tehno на 70кВт(Італія) + поставлена кнопка переключення , новий генератор ВАЗ 2108, під рульовий перемикач ВАЗ 2106, аварійка, руль, Автоматический натяжитель цепи (АНЦ) , замінено крило праве переднє, лівий порог, правий поріг, шкурка задньої лівої дверки, зад від 011, рем. вставкі для лонжеронів, рем. вставкі в передні стойкі ліва та права, пофарбована повністю, Шарові Lemforder, Пружини Lesjofors, Амортизатори перед Kayaba Excel-G ( газо масляні) зад «SCT» Нива двухсторонні, встановлений центральний замок та двухстороння сигналізація «Sheriff ZX-710», заміна замка запалювання, магнітола «Pioneer», 6 колонок, мовіль всіх дверей та порогів, проводаTESLA, поставлене безконтактне запалювання, З наворотів 2011р.: Титани 5шт. R13 «FSO», стальні диски 5шт, обробка анти кором днища + коври, передні та задні сидіння BMW 3 e36, діодні стопи та передні повороти + електронне реле поворотів до них, Заміна бамперів оригінальних СССР – нові, задне скло ВАЗ 2107 з підігрівом, замінене втягуюче, заміна масла в коробці «ELF» 75W80, діодна під світка шкал приборів… Гума: Debica Navigator 4 шт (всесезонка), + Yokohama Winter – зима 2шт (нова) + запаска. замінений мотор, зараз на обкатці. Авто на мені, продаю в зв’язку з покупкою нового. Авто використовується кожного дня , в морози проблем не було. Росхід: Літо – 8,3л., Зима 10л.газу. Продаю в зв'язку з "підвернувшоюся" Opel Omega B 1996р. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Ось і все....ВАЗ 2101 1974р.в. був проданий 01.05.2012р. та переїхав жити в м. Березне де буде навчати керуванню молодого хлопця (17р.) та його батька вивозити на рибалку. В душі я ще власник "копійки" тому кожного з Вас буду радий бачити та чути. Нашому клубу бажаю нових "копійок" та приязних ВЛАСНИКІВ ВАЗ 2101. Всім дякую за підтримку. "бортовік" напевно закриється. Про меня не забыл. На счет резинового пола. Як і обіцяв. про тебе не забув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах