Walter 1 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 (змінено) Всем привет! Сегодняшня напишу про родительскую машину - ВАЗ 21099, на которой я проехал свои первые метры за рулём. Куплена в 2003 году с завода. Двигатель 1.5 карбюраторный. На данный момент пробег составляет чуть больше 10 000 км, эксплуатируется исключительно в летнее время. Машина в довольно редком цвете "Нефертити". В принципе особо никаких доработок с машиной не происходит, она просто выполняет свою функцию — добраться из пункта А в пункт В. В 2010 активно помогала с доставкой запчастей для моего "Москвича". Разварки и КПП я привозил домой именно на ней. Езжу я на ней редко и в основном с родителями, но машиной очень доволен — ничем не уступает современным Ланосам и прочим дешёвым иномаркам, а в плане практичности и ремонтопригодности и того лучше. Вот как-то так Змінено 16 березня 2013 користувачем Walter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 7 липня 2012 Walter, Хороша, Новая. бум следить за бортовиком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 8 липня 2012 У мене теж була 21099, куплена в 2008 р новою із салона. Місяць тому авто продав... Що можу сказати за неї? Тільки позитивні емоції. За цей час машина проїхала 70 тис. км. Жодного разу не мав з нею проблем. Були нюанси, але то відразу при купівлі авто - ппотрібно було замінити передню праву стойку - заводський брак. На 30-й тис. потекла помпа і була замінена передня ліва шарова (скрипіла). Все інше що робилося із машиною, були плановими роботами. Порівнюючи в силу своєї роботи її із іномарками, і далеко не б'юджетними версіями, впенено можу сказати, що вази не такі й то погані як за них думають. Один мінус, на мою думку досить суттєвий - це недостатня жорсткість кузова... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 липня 2012 Один мінус, на мою думку досить суттєвий - це недостатня жорсткість кузова... да, хотелось бы большего, согласен, но по сравнению с новыми форестерами так она просто монолитна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 ничё себе за почти 10 лет только 10 000. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 andron1313, таким похвастаться не могу, но 6 км за 4 года - это пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2012 ARTEMON, да тут особо ничего интересного не будет....машина ездит очень мало Romi, Дякую! Дмитрий $, красава, это ты как умудрился за 4 года 6 км проехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Walter, так этоже с твоих слов, что машина за 10 лет прошла 10000 Интересно, сколько раз в ней менялось масло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Правильно - 1000 км в год, ну 6 км за 4 года это нереально А масло в ней менялось 1 раз, вместо заводского залито Elf. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 ну 6 км за 4 года это нереально это моя 01, я ее только с гаража в гараж перегнал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 А масло в ней менялось 1 раз, вместо заводского залито Elf. Не гони! Ты чего один раз за 10 лет масло сменил. У него максимальный срок годности 5 лет (и то это в канистре закрытой), если ты так мало на ней катаешься меняй хотя бы раз в год! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість who i? Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Gmek, та ниче ему не будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 Gmek, та ниче ему не будет! за 10 лет ему как раз реально будет . хотябы минимум раз в 2 года. а вобще год или 10 000 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 10 липня 2012 заводом предписано год или 10 000, оно реально как вода становится, теряет все свойства. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2012 На прошлых выходных заменено масло. На одометре 11 200 км. Слита обычная чёрная отработка (никакая не вода как многие пишут), своих свойств масло не потеряло за это время. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 своих свойств масло не потеряло за это время. А как ты это опредилил? На глаз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 на ощуп Масло от воды я пока могу определить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 Walter, скажу тебе честно, мотору ты жизни отбавил. Веришь ты в это или нет, но это касается только тебя и только того движка, а там можешь вообще его никогда не менять, никому от этого тут ни холодно ни жарко, тебе просто советуют как лучше, а слушать или нет - дело твое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Walter, скажу тебе честно, мотору ты жизни отбавил. Веришь ты в это или нет, но это касается только тебя и только того движка, а там можешь вообще его никогда не менять, никому от этого тут ни холодно ни жарко, тебе просто советуют как лучше, а слушать или нет - дело твое. 100% согласен с Димой! Отработка все равно на масло похожа, просто свойства ее уже не те и на глаз их не определишь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 Гарна машинка, видно неозброєним оком, що мало наїздила. Але масло в моторі при такій експлуатації я б міняв раз на рік-два, або після 2000-3000 км пробігу. Властивості відпрацьованого масла або отработки без лабораторії не визначиш на око. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Зубило в стоке всегда красиво смотрится! Потому что таких мало. Буду следить за темой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 Golder, благодарю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 картинки не грузятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 nemez, отредактивал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 nemez, отредактивал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах