Exelero 4 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2012 RusLi, Куда ж хуже то7 Ланос для меня в этой дисциплине бесспорный лидер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2012 Лечится установкой линз, ставятся за пару часов под пиво с перекурами))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Triadas 2 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2012 Меня свет устраивает. Может еще не ездил по мокрой дороге ночью? В общем посмотрим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Triadas 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2012 В субботу прошел нулевое ТО. Катаемся дальше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2012 склько отдал за нулевое? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2012 склько отдал за нулевое? На сколько я знаю в Хюндае все ТО стоят одинаково и суммы там не большие в районе 800-900 грн. Во Всяком случае, в Запорожье в Хюндай центрах именно так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Triadas 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Отдал 920 или 930 грн. Вылетело из головы. Нуно счет глянуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах