Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Маю ВАЗ 2106 1978 р., дісталась мені від Діда, він купив її в 1993 з Німеччини. Ітак шо маєм зараз: Двигун Об'єм 1.6 Карб 07 Бензонасос Пекар Водяна помпа Fenox Кольца Mahle Свічки Brisk A-Lin Масло Castrol Magnatec 10w40 Підвіска Задні пружини Нива Ззовні Всі поворотники білі з оранжевими лампочками. Салон Панель перетянута тканиною типу флок. Білі шкали Сидіння передні Мазда 626 Музика Голова Pioneer 3950 mp Фронт FLI Comp 6 Різне Тонування Вихлопна Ulter Плани на найближчий час: 1.Привести в порядок всі документи (ТО, страховка і т.д.) 2.Поварити Фото: " rel="external">Посилання Поки тіки одна фотка, пофоткаю скину решта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 давай фоткай и помещай в бортовике. а то так скучно читать . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 да еще какая КПП, задний мост, система зажигания контактная или безконтактная и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Не плохая машинка видимо. Выкладывай фото ,полюбуемса! :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 yaris Боротвик це тут? Посилання КПП 4-ступка, міст 06, система запалювання поки що контактна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 бортовик это то где мы щас находимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Golder Чесно ззовні труп, правда не крива, не бита, но покраска жах, фарба матова. Найшов одне фото зі страшних: :crazy: " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 RusLi :D Я зараз в Карпатах, приїду додому пофоткаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 GolderЧесно ззовні труп, правда не крива, не бита, но покраска жах, фарба матова. Найшов одне фото зі страшних: Crazy Чтож тут скажешь , восстанавливай! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Saba2106 а чё за руль у тя на аватарке? весёленький,деревянный :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Motorhead Это не дерево, а руль вроде слик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Saba2106 ДА, сделай фото руля плз, олдстайловый такой - прикольный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 То мій колишній руль, я його продав, тепер жалію Приборка тепер теж інша. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Судя по первой фотке, морда битая-перебитая... Только без обид... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Panablack "коцнутая" и "битая" это разные вещи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 Panablack Коцнута в одне крило два рази, крило під заміну піде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TUNING2101 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2008 класный руль! :twisted: и морда чучуть мятая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2008 Завтра їду на драг, заодно і пофоткаю і взнаю який час в мого Вазіка :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2008 З"їздив я на драг, час близько 20 сек., точно не памятаю, но міряли по телеметрії. Фото: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Різне барахло з наших машин, тіпа облегшення: " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
StarCat 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2008 З"їздив я на драг, час близько 20 сек., точно не памятаю, но міряли по телеметрії. А это точно был драг? Я срмневаюсь что твой автомобиль смог бы выступить на драге. Может вы просто квотер гоняли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2008 StarCat ну по внешности судить то ненужно))) Думаю вполне реально. Двигатель1,6, вібросить хлам из машины, хорошую резину, да и дорога я смотрю после дождя :wink: Я вчера по дождю на зимней такое твори.. на драге такого даже нету... 1 и 2 предача крутили колёса на месте без напряга, а всё изза того что дорога мокрая, + у меня резина зимняя такая, которая только для зимы хороша, а чуть чуть водички - всё, это равносильно езде по гололёду на росаве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2008 StarCat То просто наш тюнінг клуб, організував, типу покатушок, але з телеметрією, світлофорами, всьо як має бути. Мені було цікаво заміряти свій час на квотері, якщо відняти час затримки на страті, то їду десь 19.5, для мене то хороший час. І траса була суха. А на драгу в нас майже всі ВАЗи ззовні такі. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2008 Saba2106 супер пупер мега галогенки по 5 лошадей мощности ф топку и реснички которые прртивников отпугивают тоже туда же... а хотя галогенки можно и перенести на другое место и снять с них этот чёрный "УжОс" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2008 MORDA Галогенки зніму, реснічкі мені подобаються. Купив трохи барахла фото потім. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2008 Вибачте шо давно не писав, за останій час поміняв головний циліндр, щеплення, перебрав задню ходову, всі втулки нові, поставив новий руль, блок запобіжників євро, діоди в задні фари і так помєлочі ще. Зараз є такі проблеми 1.Не працює ближнє світло, тіки на пару з дальнім, грішу на реле, ваші думки? 2.Як на зло перестав працювати вентилятор в пєчці, завтра шукатиму причину, де шукати підкажіть? Плани до кінця вересня: 1. Залити Тосол 2.Зробити розвал 3.Відрегулювати холостий, підкажіть як зробити самому, карб 07 з датчиком електричним. І неспішно шукаю зимову гуму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах