Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Может быть, шатунный вкладыш :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Как кто-то говорил: "Что не делаеться, все к тюнингу" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Посоветуйте что можно поставить на 3-й двиг. (коленвал, шатуны, поршни, распредвал) для увеличения динамики, но что-бы ресурс еще оставался на пару ремонтов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Не лезь в поршневую - многого там не сделать бюджетными средствами. Я тебе говорил, что 03 движка в этом плане тухлая. ГБЦ отфрезеруй на 1-1,5мм, каналы расточи до 32Х30, а лучше - 34Х32. Клапана оставить можно и стоковые. Распред - динамика 115 или 118 с резанной звездой. Карб 21073, БСЗ - вот бюджетный тюнинг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Ну БСЦ у меня уже стоит. А ели поставить р-вал от Нивы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Ну ставь - но это - выброшенные деньги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 Что, вообще ничего не будет? И сколько стоит спорт р-вал с шестерней? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 21213 даёт на низах прибавку. но небольшую. некоторым нравиться, но только тем, кто не ездил на нормальных валах. З.Ы. На вал с шестерней собирай 1100-1300 грн. плюс установка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 Уже сделали движок. И он стал 1600сс. Вот новые фотки: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vfts 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 Полосы под углом с решотки нафиг! А так машин очень понравился! А от чего диски? Очень нравятса! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 От восьмерки экспортной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vfts 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 А скок отдал если не сикрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 За диски? Х.з. Отцу давно подогнали. На чердаке валялись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 Полосы под углом с решотки нафиг! +1 и муху, и очеень жаль, чт опротивотуманки, наклыках А так мне эта 2102 очень нравится, особенно салон и багажное отделение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 Полосы под углом с решотки нафиг! +1 и муху, и очеень жаль, чт опротивотуманки, наклыках А так мне эта 2102 очень нравится, особенно салон и багажное отделение +1 Блин,если б не голубое стекло в туманках себе бы такие же поставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2008 :wink: а молдинги с решетки убрать не мешало бы... убого и не красиво. Извиняюсь за прямоту автор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Motorhead, так ведь светят они не голубым, а белым. И это не противотуманки, а доп. дальний свет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Народ, не у кого случайно не завалялся занчок: LADA 1200 combi? Можно просто, без комби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 1600 на базе 2103??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Mad_Doc Да, а что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Motorhead, так ведь светят они не голубым, а белым. И это не противотуманки, а доп. дальний свет. Для меня больше важен внешний вид чем свет :D А разве были шильдики combi?экспортные что ли? Комби были москвичи насколько я знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Да были! Завтра сфоткаю и выложу. Правда у меня поломаный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Машинка бомба.Тольк вот непойму чё с рычагом кпп, согнут чтоли :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TARANTUL 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Машинка бомба.Тольк вот непойму чё с рычагом кпп, согнут чтоли :poz: Нет. Просто задняя включена. Ты не первый кто про это спрашивает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Defensor 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2008 Хороша двоечка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах