Romi 12 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Невеличкий фотозвіт про інтернаціональну подорож на нівах, і не тільки по Карпатам протягом тижня. З погодою дещо не повезло, але як казав один чел., маємо те, що маємо. Під кінець подорожі все ж таки сонечко нас порадувало. Особливо на даний момент не можу розписувати - ще не відійшов від тих вражень і емоцій, які отримуєш від перебування в горах, поа межами цивіліації протягом тижня. Одним словом, радістю готовий відповісти на всі запитання. Отож, приємного перегляду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 jpg" class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Крутотєнь-крутотєнюшка Такі броди, таке місиво... як через таке мона переїхати?! Дивина, та й годі... Чудова мандрівка і дуже красиві фоти. Дякую за позитив. пс. а можна фото більшого розміру? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Фотки класс, текста не хватает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Фотки прикольні, дороги ще прикольніші. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Класний фотозвіт, дивився із задоволенням! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rudik 4 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Суперовий відпочинок, я аж заздрю))))))) Молодці хлопці і дівчата) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Вірю що текста не хватає, просто не можу ще прийти до себе.... Тиждень в горах повністю міняє світогляд і сприйняття всього оточуючого, особливо коли на роботі дурдом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 супер, я б тоже так хотел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Классно... Аж самому так захотелось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 супер, я б тоже так хотел На наступний рік планую провести більш масштабніший збір нівоводів. Є рік в запасі, готуй машину і вперед! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АлександрО 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Выезд суперовый , фотки класс - Нивы ходили что танки по грязи )) нервов наверное потрачено было достаточно - но думаю это того стоило ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Нерви не малі, тим більше що навиків у гостей як таких практично не було. А тут на вершини полонин. Відповідальність була дуже великою. Із-за дощу прийшлося відмовитися від другої частини проїзду по полонинах, оскільки був дещо складнішим і небезпечнішим один участок. Але спогади залишилися тільки позитивні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Классные нивы!! Столько эмоций. Сузука на их фоне вообще не взлетает. Я имею ввиду не технические характеристики, ну просто она там не смотрится Просто нивы такие красивые когда по грязи, по колеям и буеракам едут... Когда колеса вывешиваются, когда машина на брюхо садится, особенно когда на задок. Короче на этих фотках они такие красивые, особенно там где переезжают через бугор цепляясь порогами. Очень понравилась нива с цветными полосами на бочие и прикольными дисками а-ля экспорт. Класс!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 А джимнік уступав ніві у потужності двигуна. Ніви набагато веселіше піднімалися на підйоми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Ну да, там 1.3 вроде. Но ниве если бы дизель, то вообще идеальный трактор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Сіра ніва якра була дизельна, 2.4 від мерса. Коробка теж від нього. Їхала не погано, жодного разу не застрявала. Хоча тут більше заслуга резини, яка дуже добре півдходить для нашої місцнвості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
михаил26 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2012 Вот это я понимаю люди отдыхают,не то что я дом-работа работа-дом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2012 У мене рік фактично теж одна картинка. Саме такі моменти, до яких ти себе готуєш як морально так і матеріально, тримають тебе. Головне у житті ціль. Є ціль, є життя, не має цілі, життя проживаєш непомітно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2012 Romi, класс!!! Вот это отдых!! Если бы твои фотки разбавить описанием - мог бы классный отчёт получится)) а что это за палатки такие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2012 На жаль по часу ніяк не виходило зробити розповідь. А палатки ці спеціально на кришу машин встановлюються. Дуже практична і хороша річ. Завжди суха, нічого не залізе тобі.... Але є і мінуси, вага 50 кг на даху, як на ніву в екстримальних умовах, то забагато. Я купив собі такого типу, але ще радянських часів. Тіж самі 50 кг. Відразу відчуваєш на поведінці машини, навіть на асфальті. Вона хороша для автотуризму, де пересуваєшся по рівним дорогам. А вгорах, де є деколи критичні нахили машини, вона викликає спірні думки. Ну а ще більший їх мінус - ціна. В районі 1500 ойро.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах