Коллега 10 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 Ну я про те, що рама має бути універсальна диск/ вібрейк. Самі дали відповідь, що ціна кусаеться - 9000 грн. Купуємо за 7400 Бегемота. Щоб Ви знали за скільки там ці велосипеди і в якому стані беруть Ви б 9000 тис не дали. В жінки Мануфактур суперовий німецький. Потім я вкури, що він з прокату побачивши наклейку на рамі і завівши назву в пошук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 @Коллега, Ти може більше в темі, що це за бренд? http://www.vnv-bikes.com/ Підкупив мене сайт англомовний, але далі погуглив і більше нічого про нього не знайшов. Купуємо за 7400 Бегемота. Так не знаходжу такого. 7500 бергамонт без можливості апгрейда до дискових гальмів. vnv той що я написав, той теж без можливості, але там уже перемикачі ричажкові а не крутілки, і кассета позаду а не тріщотка, і вилка краща (зі слів продавця)а НА РАМУ Я ХЗ ВЗАГАЛІ ШО НА НЕЇ дивитися? Алюміній та й алюміній. НЕ важка. Шви рівненкі без напливів. Скошена рама, малому сідати і зістрибувати зручно. Він прямо в магазі сів і поїхав, без питань взагалі. Щоб Ви знали за скільки там ці велосипеди і в якому стані беруть Я не знаю за скільки там беруть, але я бачу цінники на них на нові в 800баксів а на бу в 400 ))))по vnv здаэться зрозумыв. Дилери у них тільки по україні, так що це щость "типу українське" зроблене в китаї. Хоча ті ж самі бегемоти теж в китаї. ТА що у нас не в китаї зараз взагалі, все там ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 Вот как раз малому надо брать велик попроще и потяжелее. Тот же Ардис ака Украина. Если понравится, значит велоспорт это его и можно покупать подороже. Натренировавшись на тяжелом велосипеде он на легком будет показывать чудеса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 24 травня 2017 И в детстве вместо деревянных кубиков, кирпичи дарить, вырастет, будет жонглировать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Судячи по тому VNV він ні чим не кращий і не гірший китайського Ардіса. Але Ардіс точно провірено вариться аргоном без всяких заморочок. Тобто заявлений 6061 і 7001 тип алюмінію там точно, а не сілуміновий споав. Подивись краще на такі бюджетні марки,як Прайд і Orbea ( остання це Іспнія зробляна в заводських умовах в Китаї). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Да порився по тій Orbea в пошуку не така вона дешева. Подивиться на Прайд Пілот 24. (диск). До 7000 має бути. Перекидку задню зразу в магазині заміните. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Посмотрел на орбеа, цены таки там нормальные такие )))) Есть ещё один выход, купить ваще что-то подешевле, может и тот же ардиса, чтобы на пару лет хватило. Все равно он с него вырастет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Но с другой стороны норм вел потом можно продать а ардис это наверно инвестиция в пропасть )))( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Купи ардтс, мой ездит с 2002 года Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 то купуйте той прайд, але не дисковий. Вкладетесь в 6000 однозначно. Через два-три роки купите на 26 колесі 17-18 раму. Цей продасте, а по Ардісу ви праві. Як по мені подарунок має бути новий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Ну ті бу що я дививсь, там взагалі жодної пошкрябини, ну то таке, бо все одно дорого )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Если на пару лет то покупай самый дешевый который понравится. Новый или БУ не имеет значения. Может ему вообще кататься не понравится и он его забросит, с детями такое бывает. http://velomarket.org.ua/category/gornye-velosipedy_w9/?sort=Price&direction=ASC http://velomarket.org.ua/product/ontario-fs/ Мой первый велик http://velomarket.org.ua/product/author-trophy-26-2016-god/ Велик гавно, но для определиться нужно оно или нет пойдет. Плюс это уже бренд. вот еще прекрасный вел http://velomarket.org.ua/product/totem-ezreal-26/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 А вот Трек за 7500 https://velosiped.com/tovary/velosipedi/velosiped-trek-2015-3500-13-chorno-pomaranchevij-orange-501635.html Тоже бренд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Той тітан дійсно, як Тітан по вазі. Тітін, діскавері, спеллі, як по мені - ні. А той простенький Трек да може бути, але розмір коліс 26. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Сорі. Спутав Тотем з Тітаном. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Вибачте за те шо всіх напряг.....пішли в кардинально протилежну сторону і купили те чим дитина марила більше року.....і це не вєлік ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Гіроборд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Шариш.....чи я говорив про нього тут? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Ні, не говорив, просто зараз модна штука, школярики "торчать" від них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коллега 10 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 да класна штука. І головне в шкафчик влазить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vlad-klas 0 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2017 велики это тема.периодически выезжаю поездить по лесу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах