-hturman 3 Скарга Опубліковано: 29 березня 2016 Добрался до Вашего бортовика. Интересное решение по поводу покраски валиком. На фото ни каких дефектов не видно. Интересно в живую как выглядит. Дно надо варить. А то чем дольше оттягивать тем больше прийдёться делать. Молодец что разбираеш все сам. Так и научишся. Главное в теории - практика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2016 $hturman" rel="external">Посилання, дякую за теплі слова. Напевно чи не єдина причина того, що намагаюсь хоч якось підтримувати життя машинки є власне цей форум. Виникла проблемка з АКБ. А точніше з"явилась зайве споживання напруги. При підключенні АКБ появляється звук в районі торпеди, щось на загал увімкнених дворніків (хоча насправді вони вимкнені). Гул одноразовий і короткочасний. Машинка 4 дні постояла в гаражі і акумулятор знову сів. Як знайти зайве споживання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vin-23 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2016 Мультиметр в розрив плюсового кабелю і відкидувати запобіжники, потім по схемі дивитись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2016 Дійсно! Я чомусь одразу не здогадався. Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2016 Машинку уже давно продав. У день оглядин зрадницьки потік радіатор. Металева заглушка повністю згнила. При спробі дістати залишки цього болтика розхитав латунну гайку, яка кріпилася на самому радіаторі. Я по- кулібінськи замастив її холодної зваркою. Ну а на самих оглядинах неймовірним чином усе працювало, машинка з півтику заводилась, мотор шептав і електрична частина була в порядку. Чи жалію я? Ну звісно. Все таки стільки сил та роботи на неї пішло, немов продаєш частинку своєї душі. З іншого боку надто мало часу і коштів я мав, аби далі утримувати її. Віддав за 230 вічнозелених. Темку я думаю ще не варто закривати. Взяв собі 99, яку до слова теж продаю в силу певних обставин. По можливості буду далі кидати звіти зроблених робіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 липня 2016 За 230 долларів оО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 липня 2016 неужели нельзя хотябы дифлофосным балончиком равномерно задуть? по крайней мере попробуй потренироваться на куске жести.. +1 в суровые времена приловчился было балоном равномерно крыть, и получалось очень даже ничего. неужели все так плохо было, что 230? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 Всім привіт. Коротше виникла ось така біда. Поміняв на 2109 стартер. Новий. Через тиждень і він здох. Поміняв замок запалювання. Довго стартер не мучав при заведенні. Втягуюче працює, клацає. Мож проблема в електриці? .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 @Десант,масу перевірте і заряд батареї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 @Десант,масу перевірте і заряд батареї АКБ нова, заряд в нормі. Маса теж в нормі, ставив нові клеми і відповідно перевіряв кріплення до кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 @Десант,маса на двигун є? Я зробив масу прямо на гайку кріплення стартера і проблєм нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2017 @Десант,маса на двигун є? Я зробив масу прямо на гайку кріплення стартера і проблєм нема. ОК. Спробую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Десант 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2017 Коротше ось в чому була проблема: http://pixs.ru/showimage/IMG5951JPG_5947676_26474345.jpg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах