Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Добрался до Вашего бортовика. Интересное решение по поводу покраски валиком. На фото ни каких дефектов не видно. Интересно в живую как выглядит. Дно надо варить. А то чем дольше оттягивать тем больше прийдёться делать. Молодец что разбираеш все сам. Так и научишся. Главное в теории - практика.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

$hturman" rel="external">Посилання, дякую за теплі слова. Напевно чи не єдина причина того, що намагаюсь хоч якось підтримувати життя машинки є власне цей форум.

Виникла проблемка з АКБ. А точніше з"явилась зайве споживання напруги. При підключенні АКБ появляється звук в районі торпеди, щось на загал увімкнених дворніків (хоча насправді вони вимкнені). Гул одноразовий і короткочасний.

Машинка 4 дні постояла в гаражі і акумулятор знову сів. Як знайти зайве споживання?

Поділитися повідомленням

Мультиметр в розрив плюсового кабелю і відкидувати запобіжники, потім по схемі дивитись)

Поділитися повідомленням

Машинку уже давно продав. У день оглядин зрадницьки потік радіатор. Металева заглушка повністю згнила. При спробі дістати залишки цього болтика розхитав латунну гайку, яка кріпилася на самому радіаторі. Я по- кулібінськи замастив її холодної зваркою. Ну а на самих оглядинах неймовірним чином усе працювало, машинка з півтику заводилась, мотор шептав і електрична частина була в порядку. Чи жалію я? Ну звісно. Все таки стільки сил та роботи на неї пішло, немов продаєш частинку своєї душі. З іншого боку надто мало часу і коштів я мав, аби далі утримувати її. Віддав за 230 вічнозелених. Темку я думаю ще не варто закривати. Взяв собі 99, яку до слова теж продаю в силу певних обставин. По можливості буду далі кидати звіти зроблених робіт.

Поділитися повідомленням

неужели нельзя хотябы дифлофосным балончиком равномерно задуть?

по крайней мере попробуй потренироваться на куске жести..

+1

в суровые времена приловчился было балоном равномерно крыть, и получалось очень даже ничего.

неужели все так плохо было, что 230?

Поділитися повідомленням

Всім привіт. Коротше виникла ось така біда. Поміняв на 2109 стартер. Новий. Через тиждень і він здох. Поміняв замок запалювання. Довго стартер не мучав при заведенні. Втягуюче працює, клацає. Мож проблема в електриці? ....

Поділитися повідомленням

@Десант,масу перевірте і заряд батареї

АКБ нова, заряд в нормі. Маса теж в нормі, ставив нові клеми і відповідно перевіряв кріплення до кузова.

Поділитися повідомленням

@Десант,маса на двигун є? Я зробив масу прямо на гайку кріплення стартера і проблєм нема.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз