Перейти до публікації
klimtaras

ДТП Боярка 04.09.2012

Рекомендовані повідомлення

Попав в аварію 4 вересня на перехресті Білогородська і 40р.Жовтня. Чекаю що буде, 1 раз так вмазався, вина не моя. Дякую за допомогу Андрію , випадковий свідок з відеореєстратором, та Євген з дорожнього контролю, також зявився дуже швидко після аварії. Допомагав щоб все було по закону, був з на місці години 4 поки все оформлювали. Супер дякую, так як сам я , як мабудь і більшість в юридичних питаннях "слабоваті". Що буде далі напишу.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Змінено користувачем vet
поправил фото

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

5.05 поїхав в страхову спочатку свою потім в страхову порушника, там його і зустрів з юристом чи адвокатом. Вину свою не визнає каже, що незрозуміло чия вина, він не бачив звідки я взявся і з якої сторони їхав. Забув написати як було-

я рухався по головній дорозі, а він назустріч і не пропустивши мене, пішов на розворот ( метрів за 10 від мене на мокрій дорозі після дощу) Зі мною їхала теща, після дтп забрала швидка з переломом руки. Сьогодні ж забрав відео з машини Андрія ( їхав за мною з відеореєстратором).

Андрій дякую

Поділитися повідомленням

Прикро, що так вийшло. Дякувати Богу- всі живі.

Судячи з фото, адреса ДТП вказана не вірно. Мабуть все-таки це перехрестя вул. Білогородської та 40 років Жовтня біля АЗС?

Допомога потрібна?

Змінено користувачем Alf_03

Поділитися повідомленням

так дякую за поправку вже змінив. Поки чекаєм щоб вилікувалась теща, а потім суд. Винуватець вину не визнає. Якщо знаєте доброго майстра який візьметься за мою машинку , буду дуже вдячний.

Поділитися повідомленням

Не забывай собирать все(!!!) чеки по лечению тещи + лекарства, все оплатит страховая, удачи!

Поділитися повідомленням

klimtaras,зделай копию с видеорегистратора. попроси , того кто тебя в Суде представляет.. добавить видеозапись к материалам.ты освидетельствование на трезвость проходил?...если да.. то справку также к материалам дела. было б еще хорошо.. копия расположения Авто.. в момент ДТП. это у ГАИшника.. который оформлял. и с указаниями где главная.. и где второстипенка.

По машине.... тебе рехтовать? или поменять и поравнять?

Поділитися повідомленням

зробив 3 копії, на тверезість нас двох задули через 2 години у всіх по 0,0 справка є, схема є, намальована правильно

Тепер по машині. Є хороший знайомий рихтувальник і його брат маляр( але займаються тільки середніми і дорогими машинами). Сказали що серйозно повело кузов( Ліві двері не відкриваються і повело кришу) треба витягувати бажано не на розтяжках а "робот". Тому порадили продавати такою як є. Я нехочу шкода машини пробіг рідний 74000 не ржава не бита, все рідне( рідне заводське запасне колесо).

Сьогодні був " ЕКСПЕРТ" зі страхової, так на око приблизно нарахував 15000 гривень!!!!!!!!!! Через те що машинка 1989 року , а пробіг і загальний стан пофігу.

Поділитися повідомленням

Так оно и есть.. уже не раз обсуждали... автомобиль "в годах" оценивают в такие деньги, что восстановить нереально....

Причем эту лазейку страховщиков легко можно пофиксить, если заставить их не оплачивать , а ремонтировать автомобиль... а потом хозяин будет забирать его через акт приема-передачи. Нужно только заставить их это делать законодательно... но это только в интересах народа, а у нас народ нахрен никому не нужен...

Поділитися повідомленням

буде не погано, за 3 дні набридло пішки ходити. а скільки іще цих днів?????

Змінено користувачем klimtaras

Поділитися повідомленням

klimtaras,дядька с золотыми руками. он мне весь 06 кузов.. за 2 недели зделал) после других рук

Поділитися повідомленням

ок. коли мені дадуть дозвіл забрати машину з штрафмайданчика, і буде щось зрозуміло з страховою буду звязуватись.

Поділитися повідомленням

klimtaras,поговорил.... как всегда : Нужно видеть машину ....но сказал что можно зделать.. а тот кто тебе Робота посоветовал... у тебя есть лишние деньги?.. или ты на Лексусе ездиш..мне при сварке завалили размеры кузова.. притом капитально.. сварщик который делал.. вернул все как надо и ввыставил размеры.Так что когда надо.. пиши. решим вопрос

Поділитися повідомленням

Так оно и есть.. уже не раз обсуждали... автомобиль "в годах" оценивают в такие деньги, что восстановить нереально....

Ещё как реально, мою после дтп оценили в 5000, а работа с материалом обошлась в 3000.

Поділитися повідомленням

Хто може сказати за скільки її можна продати в такому стані після ДТП. Рідний пробіг 73000 , не бита( до дтп) не крашена, хранилась в гаражі, не ржава, заводська обробка кузова, заводська шумка,

Після ДТП- бите переднє ліве крило, передній бампер, побитий капот, передні ліві двері зажало( не відкриваються), погнуло кришу, погнута . Машина на ходу до штрафмайданчика доїхала своїм ходом ( я сам був за кермом машину в сторону не вело). Яка може бути ціна без ремонту , і можлива вартість ремонту?

Поділитися повідомленням

бита 1 раз. Востановити можна, але порадили продати так як є, та і самому нехочеться їздити на авто після дтп. А якщо б не аварія їздив би і їздив на ній.

Поділитися повідомленням

klimtaras,цену ремонта тебе без того что б посмотреть на нее никто из нормальных мастеров не скажет. а если продавать. то лучше по запчастям. только я не пойму тебя... я свою стукнул в перед.... мне ее переварили .. покрасили .. потом комплексно,и довольно таки зачетно.

зделай ее. и нормально катайся. или продай... а так биток... 500у.е дадут и не более.

Поділитися повідомленням

klimtaras, да Bes прав,если продавать то только по запчастям.

Но если конечно есть время и место для етого.

Страховая выплатит да добавиш и гони на сто пусть мастера ее как куколку сделают и не различиш сам.

Змінено користувачем Yurec77

Поділитися повідомленням

ну а реально... вон на аВТОРИА..... стоит 3500 жигаа 1.6 Житомерская ... гаражного склада. 8 лет простоя. вот примерно и тебе где то так предложат

Поділитися повідомленням

500$ АААА попандос. Ну тоді нехай дяденька дає мені за неї 2000$ і страхова 15000грн, як сказали( якщо дадуть). А в реалі як так розумію фонарь. Доведеться їздити на вже битій машині, хоч і після ремонту. Да хреново.

Добавлено через 1 минуту

ну а реально... вон на аВТОРИА..... стоит 3500 жигаа 1.6 Житомерская ... гаражного склада. 8 лет простоя. вот примерно и тебе где то так предложат

3500у.е не бита? а після ремонту дадуть мені 3500???

Поділитися повідомленням

пару недель назад продавал сосед 2106 темнокорич за 2900. машина простояла более 15 лет. хороший сохран. на одометре 12 тыщ. если интересно - поищи в нете. фоток скорее всего не будет, т.к. он не дружит с электроникой.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз