Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 Я бы ДК не покупал.. их генератор я бы тоже не брал, но хозяин барин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 Я бы ДК не покупал.. кому что. я уже пересекался с их товарами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 я б уж 120А ставил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 RusLi,та то ужє много. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 Bes, много не бывает))) 120 лушче бери)) заодно можно взять под ручейковый ремень , докупив на помпу и колено аналогичные шкивы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 Stalker-3, и батарею от Т-72 возить заодно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2014 Bes, а вот это уже заблуждение про батарею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 купил полуось............. приехал редуктор...... жду еще разной мелочи. вот теперь время выбрать это все поменять..... ((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Одну напіввісь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Bes, тю блин, у меня лежит 2 получоси. спросил бы хоть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Bes, по чем редуктор взял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Bes, тю блин, у меня лежит 2 получоси. спросил бы хоть))) у тебя и мост лежи .. и т.д.... но ты ж не знаеш продаеш или меняеш) мне надо была 1шт. я зашол в магаз и купил. притом из старых запасов. щас говорят они по 490грн Bes, по чем редуктор взял? я редуктор еще с чем то покупал..... дето в раене 300 с чем то вышел редуктор Одну напіввісь? ага. наконец решил поменять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 дето в раене 300 с чем то вышел редуктор ппц... где? мой за 300 воет шо дурень) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 USSRMoto, здесь на форуме) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 у тебя и мост лежи мост уже продан. они по 490грн я бы тебе "из старых". за 200 пару отдал бы) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2014 Creativ4eg, ну я дешевле купил. новый. USSRMoto,в той теме.где ты про бошку спрашивал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 забрал бошку...... хорошо что не фрезерована. 2 и 4 цылиндры походу в свое время встречались с клопами. есть небольшие выбоины. короче разбираеться.... моеться.. поедет на фрезировку... думаю сниму примерно 1.2мм поставил наконец генер... как то веселее стало. докупил по мелочи на задний мост. теперь надо выловить момент что б подьемник свободен был))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 А низ який під цю голову? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 Andriy1352,06 расточеный. на нем щас езжу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 На 82? Коліно яке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 Andriy1352,нет. точно в 79.6 колено стандарт 03 пока нет желания в самый максимум вгонять. попадеться 213 низ.. его можно и по максимуму маховик: лайт версия. поршня с выборками. шатуны изза клина - 3шт легкие 1 стандарт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2014 То розточений то сильно сказано)) А той шатун дисбалансу не дає? І...для такого низу можна і більше фрезернути голову. Бо вийде 9 приблизно. Це небагато. Але тобі видніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2014 Andriy1352, мне больше не надо. как раз самое оно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2014 Саме воно для чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2014 Andriy1352, для того что под капотом) блок кстати тоже сверху фрезернут слегка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах