Root 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 вроде пока получаеться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 на 20.30 на 90% буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 не получается домой собираюсь, так что сори Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Будут: 1. Davyd 2. Nesh 3. Zorom 4. Vasso 5. And_Rey 6. tolik 7. NICKTIRIS 8. Root 9. SanToldo 10. Горбаченко ????? 11. Боровик ????? 12. Демиденко ????? (хотя у него красная карточка, ничем помочь не сможет) 13. Мара ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не будет: 1. bossyak 2. Дубчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Вобщем если в субботу найду чем выехать с села, то постараюсь быть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 27 Октября 2012г / суббота / 20:303-й Игровой ДеньШевроле-Клуб - ФК ВАЗ-2101СпортКомплекс КПИул. Верхнеключевая, 1/26 Анонс _ 3 Игровой День - 27 октября 2012 года" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bossyak 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Ребята, хороший вам игры!!! Победа будет за нами!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2012 Ура!!! Поздравляю с победой!!! ТАк держать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2012 С победой! Молодцы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Классная игра была, молодцы)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TakogoNikaNet 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2012 Шикарная Победа!!! Держите Славика!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) 3 Ноября 2012г / суббота / 12:40 4-й Игровой День ХюндайТим - ФК ВАЗ-2101 СпортКомплекс КПИ ул. Верхнеключевая, 1/26 В эту субботу нашей команде предстоит сыграть против объединенной команды ХондаХюндай. Сейчас мы занимаем не плохую (для нынешнего состава участников АвтоЛиги) третью позицию в Чемпионате. И скажу более - есть даже определенные расклады при которых можем прыгнуть на Первое !!! Но все зависит от игры команды завтра. А она как известно во многом зависит от поддержки трибун. Поэтому - Wellcome, господа ! Анонс _ 4 Игровой День - 3 Ноября 2012 года" rel="external">Посилання Змінено 2 листопада 2012 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 СуперФак будет))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Так мы завтра будем торжественно праздновать 4-й ДР нашей команды после игры? Или можно на игру не приходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TakogoNikaNet 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 А праздновать ты собираешься до игры или после?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Просьба игроков после игры собратся в столовой попить чай с сюрпризом от болельщиков)))Удачной игры!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mara 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) Так значит: дорогие мои футболисты!!!! просмотрел я игру с шевроле и хочу сказать только одно: если б..ть мы так безобразно будем играть в обороне, то я вас усех порешаю!!! Змінено 2 листопада 2012 користувачем Mara Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Mara, топор приносить на игру?? навсяк)) если надо будет порешать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Меня топором не возьмешь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mara 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Я средства найду для каждого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 что то меня в нападение потянуло) какое то рвение необьяснимое) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах