Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 не колхоз, одно авто Гдето в инете за неё читал. Так там и под капотом штучка интересная стоит, если я не попутал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Panablack 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 да уж, машинка красивая... :mat: Но споллер.... :kuku: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 во еще парачка "протюненых тачек" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Двой ка серьёзная, что было в гараже у кума тем и покрасил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 :D А вот БЭТМЭН мобиль :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 У форда навурно уто гемор вылез :crazy: :crazy: :crazy: ,или чё ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 DIMON-72 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 У форда навурно уто гемор вылез :crazy: :crazy: :crazy: ,или чё ? Это у него от обьёма движки вывернуло. :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Етож какой обём надо чтоб ат выхлова так кишки вывернуло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golder 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 ЭХ, ничего мы с вами не понимаем в тачках реальных пацанов! :o :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 ЭХ, ничего мы с вами не понимаем в тачках реальных пацанов! :o :D :D Скорей всего нереальных а ональних пацанов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karatkov 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 :D А вот БЭТМЭН мобиль :D Это ж как надо свихнутся на БЭТМАНЕ, что бы так буз обвесить. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Этот бус полюбому больше 70-80 не поедит,ито это будет зрелище еще то :D :D хотел бы я на это взгленуть :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Dominik Он будит лететь со скоростью звука ,етож "Бетмен мобиль" :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 А ну да ну да,как то я это не учел! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Не знаю как на счет колхоза, но выглядит нормально: Ну а это настоящий колхоз: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 если б они ещё и крышу ему "подрубили" было бы ещё туда сюда :D а так никак имхо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Вот еще: Вот тачка Космоса которая так и не попала в Бригаду :D : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Эта тема отрицательно влияет на мою итак расшатанную психику но не заходить в неё я не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Эта тема отрицательно влияет на мою итак расшатанную психику но не заходить в неё я не могу +1 Это можно считать "Пособием как не нужно делать" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Спасиюо, с бетмобиля проорал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Да ну что вы последний экзэмплярчик даже ничего, :D сойдеть! :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 О! а это наш местный,правда я его не видел никогда вживую,но очень хочется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2008 Motorhead точно кросафчег с первого поста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах