valeha 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 Andriy1352, вопросов тогда больше не имею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 valeha, это из разряда 60 летней бабушке внуки не давали умирать, но обклепали ee татухами, пирсингом, и сделали шрамирование. Ну это же лучше, чем ничего не делать и дать бабке умереть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 в 60 лет умирать кагбэ рано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 О-о! накинулись вороги тюнінха) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 (змінено) Andriy1352,разве машина плохо выглядит без колхоза? лучше потратить деньги и раз сделать, чем колхозить практически за теже деньги Змінено 1 серпня 2013 користувачем valeha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2013 valeha,нормально виглядає, зроблено гут. А хто сказав, що я на своїй економлю?-матеріал беру якісний і зробити все стараюсь добре.Конструктивно вже дещо покращено і купа планів, які я обов'язково виконаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 разве машина плохо выглядит без колхоза? она не валит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мэфчик 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 (змінено) мне всегда казалось, что колхоз - это просто сделанное сикось-накось, некрасиво (в плане соответствия задуманное/выполненное), не относящееся к автомобилю. Слова типа приколхозить соббсно и значат приклеить на скотч вместо прикрутить, продолбить гвоздем вместо просверлить и т.д. Вот у меня например когда то в комнате стояла кровать, сделанная из старой тахты и дивана. Ну что поделаешь, мебель новая стоит нев%;№нно дорого, а спать на чем-то нужно было. Вот мы с отчимом и смастерили. И я не считаю это колхозом. Поэтому не понимаю некоторых, которые фукают,пфкают только потому что на машине видите ли фары от другой модели, или лишних фонарей навешано. С тем же успехом можно назвать колхозом и собачку на торпеде и наклейку на авто с каким-то текстом. Добавлено через 24 минуты ы Добавлено через 2 минуты и еще изысканный а эта просто нравится, не бейте Змінено 2 серпня 2013 користувачем Мэфчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 Мэфчик, Многое тут уже было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 Мэфчик, Волга 3102 - нихуааа не колхоз. Это СТЕБ!!! Так же как и БМВ Х5. Или у тебя нет друзей-товарищей, владельцев дорогих авто, с которыми вы не стебались по подобию фотографии с Х5? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2013 СТЕБ- это вообще ,,диагнос,,! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2013 кіровоградський москвіч цікавий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morreti 14 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2013 Как-то так =)) " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 Щось в мене ТВОЇ фото не відкриваються, може це через 3джі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 Щось в мене ТВОЇ фото не відкриваються, може це через 3джі? у меня раньше тож не открывались, счас норм вот они Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 valeha, посилання не працює Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 Andriy1352, тогда не знаю в чем у тебя там прикол такой - провайдер скорее я так понял он грузит на Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 valeha, може й так, але чого тіки славана не відкриваються? ось питання.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 а так Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 Посилання давненько этим сайтом пользуюсь все работает все открывается Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 valeha,ось відкрилось Дякую. алеж не буду я просити тебе всі його фотки перекидати Посилання давненько этим сайтом пользуюсь все работает все открывается це посилання працює а на форумі зображення не відображаються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 (змінено) Andriy1352, я их не перегружал просто изменил линк http://ynebesnyk.users.photofile.ru/photo/ynebesnyk/200367113/xlarge/215208703.jpg вырезал Посилання/ и вставил Посилання вышло http://photo.qip.ru/photo/ynebesnyk/200367113/xlarge/215208703.jpg Змінено 7 серпня 2013 користувачем valeha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2013 а так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах