nemez 757 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 а в багажник надо было заглянуть там наверняка поросенка выращивают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 не ну эт перебор. но комбикорм рыл))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Сракеррр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрюХа21 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Я представляю что у него спереди и в салоне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Ребята это ж ракета к стати заметьте как паренек не ровно дышит и фоткает с другой стороны автомобиля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Где колхоз? у нас тут пол форума таких имхо. безвкусица н на номинацию колхоз года не тянет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Помоему запор- колхозить бесполезно(он с завода- колхоз! и это в хорошем смысле слова,он для этого и создан),на него хоть ведро вешай- к лицу будет!(опять же- не в обиду а для практичности) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 02universal, кто то так же о ВАЗах говорит, это автомобиль, автомобиль который во многом помогал своетским люядм, некотоырм помогает и сейас. Я бы не относился к нему пренебрежительно, по крайней мере уважения он заслужил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Никакого пренебрежения и в мыслях небыло!Запорожец- одна из лучших машин,какраз для деревни(чтоб колхоз не писать)!Я имел ввиду- что машина для колхоза- колхозом быть неможет(и если водила-клоун,тут ниче не спасет),клоунам их машины- ненравятся,а колхозники от спойлера и надписи sony на стекле в восторге- и в этом большая разница. А конкурентов у запорожца(особенно по цене)- небыло и небудет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Зипер хоть и для села но нарисован он довольно интересно. Машина красива, именно красива, и намного милее на запор в стоке смотрет ьчем в кусках какого то непонятного дерьма, которые владелец купил вместо того чтоб в том зипере лишний раз расходник поменять. Скоро зипер вообще будет как 21-я волга, в диковинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 травня 2012 Вот поэтому это не колхоз,а клоунада(кстати видел чтото подобное с цирком-шапито) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 В догонку Волге: вариации на тему: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тоха 185 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 По ходу хозяева или сантехники или водопроводчики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 По ходу хозяева или сантехники или водопроводчики Джип я б к колхозу не отнес, но учитывая что машина передвигается часто по городу дуги там не нужны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2012 подкова ваще вынесла видно не фартовый волгарез, раз дуги вокруг наворил и подкову повесил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тоха 185 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 (змінено) Сегодня такой Хундай увидел Змінено 3 травня 2012 користувачем Тоха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 вариации на тему: это мой сосед по гаражу, он офроадом занимается, при чем тут это к колхозу я хз. Кстати он один из оргов Черниговского клуба байкеров, у него еще помимо сего ниссанчика хонда В-макс есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 при чем тут это к колхозу я хз Вчитаться не пытался? Я ж писал вариации на тему: Джип я б к колхозу не отнес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 vadim, не пытался, ибо ну хай и хай ты как хочешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Ну хай. А в общем пу хой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 видно не фартовый волгарез, раз дуги вокруг наворил и подкову повесил Видно олень, раз на все окна шторы повесил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Видно олень, раз на все окна шторы повесил тонировка ж запрещена Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тоха 185 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 тонировка ж запрещена Подкованным оленям - разрешена тонировка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах