yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2012 І так по порядку-цього тижня в понеділок я став щасливим власником ВАЗ 21063 1989 року випуску світло зеленого кольору вартістю 3200 наших безцінних гривень.До цього машина простояла на вулиці 3 роки через те що в неї потік радіатор(невеличка дірка діаметром 2 мм яку я вилічив за 20 хв).До дому я її притягнув на шнурку.На наступний день придбав новий акуммулятор,поміняв бензиновий шланг,почистив свічки і завів.Двигун працює досить непогано,тиск тримає в районі 3.5(зі слів попереднього власника він мало що їздив після капремонту).З світлових приладів працювала лише права ближня фара,після того як були перечищені всі патрончики,замінені запобіжники та деякі лампочки все стало на свої місця.Встановив новий головний циліндр зчеплення(був в комплекті з машиною),почав прокачувати а робочий циліндр так закис що рідина не могла його потиснути тому був замінений на новий.По кузову вся бляха рідна(що тішить) крім днища багажника хоча місцями є гниль.По салону-словами не передати,засраний далі нікуда.Ковролін в болті, дверний батон надгрижений,карти покручені,торпедо також не в кращому стані.По троху буду доводити до ладу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Вітаю з покупкою! (за таку суму досить не погане авто). Удачі тобі з нею. Буду слідкувати за бортовиком! П.С. в мене також 063 і також 1989р в. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 Двигун працює досить непогано,тиск тримає в районі 3.5 это очень мало!!! А так очень живая машинка, поздравляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 RusLi, VTLK, Дякую за привітання.Може тиск і малий але я ще не міняв масла,а воно на дотик досить рідке і темне.Зрештою головне що тиск взагалі є. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 yrasyk, з покупкою! Хай служить! Постарайся якнайшвидше поміняти масло, може, тиск підніметься. Буду слідкувати за темою, ну і прошу хоч би парочку фоток машини, цікаво глянути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2012 ну і прошу хоч би парочку фоток машини, цікаво глянути. Фото є! В першому пості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Фото є! В першому пості Их не видно!!! yrasyk, перезалей фото!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 (змінено) Змінено 23 жовтня 2012 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 За вихідні дні зловив в машині 2 миші(ще як розбирав салон чув якісь дивні звуки).Сьогодні мав вільний день тому присвятив його автівці,придбав дно запаски,передній піддомкратник,прокладки під колектора(впускний піде під заміну бо тече глушка на ньому).Дно запаски сьогодні замінив. ] Також вирішив поміняти задній лівий стакан бо він був в дуже поганому стані.Покищо тільки вирізав старий а завтра по можливості поміняю.Старий не хотів підварювати бо це лишня і дурна робота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Да кузов конечно подуставший,хотя за 3200 грн это вполне допустимо!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 .Робота трохи затягнулася бо катастрофічно невистачає часу.Нарешті закінчив заміну заднього стакана.Може закінчив би швидше але попри стакан попідварював арку,задній лонжерон,дно над лонжероном,поперечину дна багажника.Все загрунтував і покрив мастикою BITGUM,одночасно обробив дно багажника бо воно було поміняне до мене але не оброблене. Далі буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 Молодець, правильно, що почав з кузова. Тут не поспішиш. Добре, що є за що зачеритися під час зварювальних робіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kaen 34 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Вполне аккуратно и красиво приварено)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 27 січня 2013 І так продовжим....Робота трохи затягнулася бо почався період свят,але між тим зроблено наступне:поміняно правий стакан,пеньок(кронштейн кріплення поперечної реактивної тяги),дно бака,піддомкратник;підварено дно, арку,задній фартух.Весь опис вмістився в трьох рядках а роботи було досить багато. Далі буду братися за передній правий піддомкратник,і тд... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 (змінено) Багато що зроблено!!!Продовжуйте в тому ж дусі!! П.С. Чекав коли вже нарешті обновиться бортовик... Змінено 28 січня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 Все може було б набагато швидше ,але в гаражі холодно,поки напалю хоть трохи- вже пізна година а з ранку на роботу .От і часу не вистачає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 (змінено) Я розумію - зима, холодно, нічого не хочеться робити. Змінено 28 січня 2013 користувачем VTLK Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ведмидский 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 молодец _))))))) машина за 3200 грн это уже не плохо тем более это 6_ая модель ещё лучше ,наличие желания и умелых рук это залог успеха .... так что все ок ...!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 Щеб трохи лишнього бабулєсу,і я б її вже давно зробив. Сьогодні погрунтував задній фартух ,встановив на місце бак,почистив і пофарбував форкоп.Потроху машина приймає людський вигляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 28 січня 2013 Цена отличная! Интересно последить за востановление машинки. Хотелось бы фоток побольше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 30 січня 2013 Вже загрунтував задній фартух і встановив форкоп. Зняв передню пасажирську дверку щоб відремонтувати завісу.В якості віськи використав клапан. Був замінений передній шоферський піддомкратник. Також знімав балку бо вона була відірвана від лонжерона з лівого боку(вварив ремонтну вставку).А з правого богу просто підсилив сам лонжерон.Поміняв лівий нижній ричаг(бо салінблоки були приварені до нього),всі салінблоки,втулки маятника,гальмівний шланг,пильники шарових опор,салінблоки передніх амортизаторів. Тепер дійшла черга до перенього пасажирського піддомкратника. Далі буде.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmax1 9 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2013 Очень нравиться подход! Приятно смотреть на такую работу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 23 березня 2013 Сьогодні привезли сидіння від форда. Водійське вже встановив,далі на черзі пасажирське. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Нарешті забрав довгоочікувані задні сидіння від ауді 80.треба буде їх вічистити і зробити каркас на низ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 25 березня 2013 Правильные направления! Удачи вам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах