Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Продовжим.Зробив каркас під задні сидіння.В якості основи використав каркас дивану,по краях доварив куски з низу переднього сидіння.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Далі по краях будуть прикручуватися куски фанери і обтягуватися тканиною(фото пізніше).

Закінчив роботу з днищем,сьогодні обробив мастікою "Bitgum"

Зображення

Зображення

Зображення

Заодно поміняв задню христовину.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
yrasyk, хвала твоїм рукам!! Приємно подивитись, як ти даєш нове життя шістці!! :)

Поділитися повідомленням

Так виглядає каркас після обтяжки матерією.Диван просто стоїть на каркасі,ще не придумав як прив"язати диван до каркасу.

Зображення

Зображення

Сьогодні мав трохи часу і помив моторний відсік(мотор помию пізніше)

Зображення

Декілька фото салону

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Поставив на багажник активатор від опеля тепер він відкривається з кнопки.

Зображення

Зображення

Рухаємося далі......

Поділитися повідомленням

багажник ключом тоже открывается?

если нет, то могут быть проблемы - нет акума, нет питания, попало что-то под тягу и приходиться открывать ломиком.)))

Поділитися повідомленням

Так багажник ключем не відкривається,наразі оптимального вирішення не знайшов,але в випадку відсутності живлення є можливість відкрити з салону в ручну.

Поділитися повідомленням

я не вижу как тяга закреплена, вроде как на саморезах. если да - то через месяц отпадет или розобьет саму тягу, хотя может тяга крутая с плавным пуском, усиленная))). короче следи за креплением!

Поділитися повідомленням

Сьогодні поміняв помпу .

Зображення

Сральник колінвалу передній і шків бо на старому був відсутній кусок буртика.Також поміняв вже другий раз прокладку під колекторами бо просочувався тосол.Попередню прокладку садив на солідол а цю посадив на графітну змазку.

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Невеличкий звіт про встановлення інерційних ременів безпеки.Для кріплення котушки зробив кріплення з пластини товщиною 4мм та розміром 80 на30 мм.В ній по центру просверлив отвір діаметром 12 мм та по краях просверлив отвори діаметром 4.5 мм.На великий отвір поставив гайку М12 і обварив.Кріплення прикріпив до кузова за допомогою заклепок.

Зображення

Вийшло так:

Зображення

Для пасажира маю ремінь від якоїсь іномарки.Треба тільки знайти кронштейн на стійку .

Зображення

Поділитися повідомленням

Как же все правильно делается:ay:

По поводу замка багажника: думаю нужно протянуть тросик в удобное место в салоне, что бы без проблем открыть мона було (как в иномарках)

Поділитися повідомленням

Я смотрю у вас сварка своя,можно было гайку вварить в то место где взято на заклёпки.

Если держит то хорошо.

Поділитися повідомленням

Я кріпив сидіння в мінівени таким самим принципом і тримає нормально.Зрештою можна буде і обварити але я вважаю що це лишнє.

Поділитися повідомленням

Вчора придбав а сьогодні поміняв масло.Масло 180 грн фільтр 22 грн.Двигун почав тихіше працювати.

Зображення

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.