Папинька 16 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2012 Нужна помощь. Дешево предлагают вот такой нож , но требует ремонта. Кто - нибудь может подсказать схему положения тросика ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Не проще болгарку купить?У нее функций поболее будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Andryuha, я так понимаю , что вы ничего не можете сказать об этих ножах. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2012 Нужна помощь. Дешево предлагают вот такой нож , но требует ремонта. Кто - нибудь может подсказать схему положения тросика ? Я так розумію, циліндрична частина 1 (ніж), до якої прироблено ручку, рухається по вифрезеруваному пазові 4, а лист металу кладемо в паз 5? Тоді трос 3 іде проти годинникової стрілки знизу ножа 1 і фіксується за гвинт коло ручки. Реальна схема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Zhelezovski, все правильно. Але чи не заважатиме трос проходженню листа металу ? Крім того мені здається , що трос робить два обороти навколо диску (ножа ). Диск може перекочуватися в петлі троса , другий кінець якого кріпиться за болт справа від диску. Сьогодні попробую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 ...Але чи не заважатиме трос проходженню листа металу ? Важко сказати, ракурс фотки не дозволяє зробити висновок. Експериментувати треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папинька 16 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2012 Zhelezovski, дякую за стартову думку : запрацювало. Трос розмістив так. Andryuha, попробуйте болгаркой разрезать вдоль такую полоску металла. При варке кузова иногда может потребоваться. У меня операция заняла 3 секунды. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2012 Zhelezovski, дякую за стартову думку : запрацювало. Трос розмістив так. Ух ти! Зрозумів. А я все міркував, як при запропонованій мною схемі не перекошується ніж під час руху. А воно он як все красиво! попробуйте болгаркой разрезать вдоль такую полоску металла. ...не потративши ні одного диску, до того ж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apache 66 Скарга Опубліковано: 2 березня 2015 Ця тема була перенесена з розділу Практические уроки для начинающих" rel="external">Посилання. Переніс: Apache" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах