igorzp 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 (змінено) Здравствуйте,вот решил и я написать про мою машинку.Купил ее в апреле 2012г,родилась она в 1980г.Состояние было на 3+,было треснутое лобовое стекло,пошпаклеван капот,резина вся разная,половина световой сигнализации не работало,но передвигалась сама без пинков под зад.Было поменяно лобовое стекло,выкинут линолеум и постелен ковер,затонированы стекла,поставлен солекс,БСЗ была в ней с дня покупки,установлена борода и магнитолла,поменяна резина и установленны колпаки,установлена аварийка и тубус от 2105,кнопка открывания богажника. В планах торпеда 2106, сидения от иномарки ну и многое другое Змінено 14 листопада 2012 користувачем Abbat26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ДЖЭК 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 хорошая машинка фоток бы побольше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 Сейчас добавлю,как разберусь как делать вложения. Сегодня думаю поставить передние подкрылки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 машинка хороша! блин, чем Вам так эти рули нравятся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 чем Вам так эти рули нравятся??? Видимо ценной. Это самый дешевый руль на классику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 Он там был,руль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 Гарна машинка, акуратна. Зовнішні дзеркала від Зубилки були до покупки чи сам ставив? В мене на машині стоять такі самі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2012 Ставил сам,небыло никаких,но они мне не очень нравятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2012 А чим вони тобі не подобаються, якщо не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikgr 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2012 класная машинка хороша!блин, чем Вам так эти рули нравятся??? Машина и правда хорошая, а вот рулб на очень я себе хочу ставить такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 А чим вони тобі не подобаються, якщо не секрет? Плохо регулируются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bear2102 16 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 igorzp, Хорошая машинка! Удачи в ремонте и эксплуатации! Mikgr,Очень удобный руль у меня такой уже давненько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mikgr 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2012 igorzp, Хорошая машинка! Удачи в ремонте и эксплуатации! Mikgr,Очень удобный руль у меня такой уже давненько. я таким уле ездил на ваз 2108 и 2110 мне очень понравился вот и появилось желание на копеечку установить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorzp 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 igorzp, Хорошая машинка! Удачи в ремонте и эксплуатации! Mikgr,Очень удобный руль у меня такой уже давненько. Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 У MadPes-a с нашего форума такой руль сломался на повороте в Киеве. Я его сразу же и махнул )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kraimiya 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2012 Колпаки интересные на жиге где такие взять? что за модель и производитель? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах