Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2008 мне 22 весной будет 23 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2008 26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KAFA 4 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2008 33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serega_isaev 7 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 мне - 41, фотография двадцатилетней давности сохранилась неплохо ...надумал прилепить подпись, в смысле лучшего что там было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mellexe 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 еще полтара месяца и у меня вторая категория... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RAKETA6288 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikuch 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2008 Мне 21, но за рулем Жиги мне всегда 18. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kozak 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 20 стукнуло 7 січня цього року Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 мне 21 год, но ппц шо у вас так страниц тут мало?? :shock: вот у Днепропетровского филиала - Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 маладешь идет фпиред Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 Я 1974 года выпуска, в этом году 35 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 васемнадцадь мну :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morandi 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 19 :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 23 или 24... я запутался... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2009 89 г.в. 19 лет (зелёный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusskiyInok 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 RusskiyInok Да ладно :shock: Я думал моложе.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusskiyInok 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 Я думал моложе... Ну, тут вот в чём дело... У меня пока и машины своей-то нет :poz: Если очень надо, то беру у отца ВАЗ 21013, но не очень люблю это делать: отец очень трепетно относится к машине, а я по опыту езды на велосипеде знаю, что пока в какой-нибудь столб пару раз не въеду, то не научусь :oops: Вот и боюсь на отцовской машине ездить, соответственно, опыта нет, поэтому, когда есть вопросы, обращаюсь к вам, как к более опытным товарищам :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jamp 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 пока есчё 29... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 28 січня 2009 20 годов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avtolubitel 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 ни много ни мало... а всего 24 года в самом расцвете сил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 рівно 30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2009 25 через 2місяця 26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Autofun 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2009 Мне 23, но скоро уже будет 24. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
saik 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 мне пока 37 а машинке уже 35 так что скоро к тем что за 40, хотя в душе всегда 18 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах