nefor 7 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2013 Сьогодні зайнявся своїми фарами, вони до сьогодні регулювалися за допомогою кусків картону))) зробив ось так тепер можна регулювати вертикальний і горизонтальний кут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 2 червня 2013 Давно не писав, за цей період з авто було зроблено наступне: замінено передні стойки sachs, шарові, підшипники задні, наконечники, проведено ремонт і антикорозійний захист днища Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 2 червня 2013 Приємно коли дружина допомагає в ремонті авто:bi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 2 червня 2013 Как же мне нужен такой же опрокидователь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 2 червня 2013 yrasyk, і сусід зправа))) і 3,5 л. пива))) Gmek, і мені також, я його позичав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 обірвало задній болт підрамника (передньої балки) щоб добратися до гайки прийшлося вскривати лонжерон із салону короткий фото-звіт готова квадратна гайка))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 Я при поварке машины тоже одну сторону так вскрывал. Вроде еще всё держалось, но уже была сквазная корозия рядом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 07.07.2013 крокодильчика продав, поїхав в Донецьку обл. про авто залишилися тільки хороші спогади, свою репутацію невбиваємого авто крокодил підтвердив на всі 100%. перед продажею я їздив відпочивати на шацькі озера (360 км в одну сторону) і після цього він поїхав на Донеччину ~1300 км. без жодних поломок. на даний час я купив інше авто renault laguna I 1996р.в., но про це в наступному бортовику))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 nefor, ну он до этого немало работ потребовал, а так если все в отличном состоянии, то конечно, авто неплохое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах