Cobold 5 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2013 bos, Не могет этого быть, на абакумова я не был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2013 Cobold, Ну мог и обознаться конечно, но тогда есть клон твоей машинки! На встрече будешь? Или морозишься? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 jorj07, когда-то много купил, лежат.. если не забуду прихвачу, наклеим.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 встреча будет как долго длится , и куда то собираетесь ехать? Ну это как пойдет... Лучше звони если опаздывать сильно будешь. 095-516-ноль9-52 Серега собственно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jorj07 20 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2013 nazgul, Возьми обязательно- думаю я не один без наклеек езжу.СПАСИБО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 jorj07, ок постараюсь не забыть .СЕРЕГА.., у меня проблэм =) в субботу субботничек решили организовать наше предприятие, так что смогу ближе к 12 подтянуться или по ходу вольюсь, если вы уже будете в движении =) (а может и отпустят меня, созвонимся вообщем =) ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2013 nazgul, Я думаю до 12:00 как минимум собираться будем! Звони... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 в субботу субботничек решили организовать наше предприятие та же петрушка... Это че, общегородской субботник?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 Во, блин! Хоть кто-то будет вовремя, или время перенесем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 bos, это общегосударственный яы тоже предлагаю попизжэ провести часа в 2..... ну это так время окончания моего субботника =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jorj07 20 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2013 Мне-безоборотному все ровно во сколько,как всем будет удобно так давайте и соберемся.А субботник таки-ДА- общегосударственный ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 У нас тоже хотят субботник замутить с 9 до 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlfonsKinfTiger 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 РЕБЯТА ПИПЕЦ...у меня тоже Субботник!!!ДА ещё и отрабатывать заставляют за майские праздники!!!Я к 12-00 полюбому не успею!!!!ИЗВИНИТЕ ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 так и к скольки завтра ? чёт я не веду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 andron1313, вроде на 14:00 соориентировались, на Амсторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jorj07 20 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 TheForester, измени шапку пожалуйста,чтоб не путатся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2013 jorj07, сделано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexhunter 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 Постараюсь быть. Работа блин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 Если у кого есть топор, возьмите с собой! (не шутка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antsin 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 ну и где фотоотчет? фотографов хватало, а фоток нет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 А что фотки? .... Тут надо мемуары писать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antsin 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 (змінено) " rel="external">Посилання Змінено 20 квітня 2013 користувачем antsin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 (змінено) Вот фото, но описание писать неохота! Смотрите все и так понятно... Змінено 20 квітня 2013 користувачем .СЕРЕГА.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 не наши ли часом около 3 часов ехали по ждановской и сигналили ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
.СЕРЕГА.. 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 andron1313, Нет! Мы там небыли... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах