vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 CheZZ субота 25 квітня, збір на 10:00 під супермаркетом ВАМ на вул. Науковій! Бажено мати 2 знаки "К" (колони) P.S. Незабудь помити і заправити машинку :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 vedmid Я ше маю спінінг і вудочки від 3м до 5м! Masterio Я точно в розмірі футболок не розбираюсь, тому давай мені білу! А з розміром :x , ну ти мене бачив, поколдуй, подумай :D , на деяких :D мене пише L, на деяких не пише! Якщо XL більша, то роби мені її! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 vedmidЯ ше маю спінінг і вудочки від 3м до 5м! бери, як не буде прапорів - начіпляємо червоних тряпок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 для тих хто друкуватиме "Колонна" - квадрат желтого цвета с каймой красного цвета, в который вписан литеру "К" черного цвета (сторона квадрата - не менее 250 мм, ширина каймы - 1/10 этой стороны). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 а наклейки "колона" де взяти? вибачайте, трохі неопитний :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 а наклейки "колона" де взяти? вибачайте, трохі неопитний :D купити на автобазарі в автомагазинах, бачив в центрі в спорттоварах. в епіцентрі. СКІЛЬКИ ТРЕБА РОБИТИ НАКЛЕЙОК КЛУБНИХ??!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 slim_painterПопробуй ще раз бо нічого не прийшло. :poz: відправив на то шо ти казав. лан, я тоді закидую ось сюди а ти вже скачуй: " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 slim_painter, ти подивись - як найдеш знаки - закупляй побільше vazik казав що не найшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 slim_painter, ти подивись - як найдеш знаки - закупляй побільше vazik казав що не найшов кажу одразу шо я купувати не буду їх і диитись за ними теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 а трба їх мати! ми ж вирішили що будемо колоною йти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 а трба їх мати!ми ж вирішили що будемо колоною йти а я хіба писав шо не буду мати? я написав шо не буду за ними шукати. мати їх буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 короче посидів я тікишо на ЛТК форумі. і шукав всіх хто має ВАЗ і кожному відправляв персональне запрошення на суботу. поки результатів нема. але десь до 50шт розіслав, старих учасників і просто рідкісних, яких ніколи не бачив, не чіпав. надіємся на таку підтримку, а то в темі цій практично ніхто так і не зголосився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 slim_painter vedmid Знаків нема, я був на базарах в Кривчицях, на Зеленій, Володимира Великого, в Епіцентрі, ніде нема! Треба друкувати самим! Вихід один: якщо хтось має можливість роздрукувати то друкуєм, якщо ні, то скидаємось коштами і друкуєм в комп"ютерному клубі! slim_painter 250 х 250 на А4 не помістяться (ширина А4 21см), на А3, треба плоттер! 2 х А4 і склеювати по-рагульськи! Пропоную 210 х 210, або 200 х 200 мм! В мене є готовий макет в WORDі 200 х 200 мм! ВАШІ ПОГЛЯДИ НА ЦЮ СПРАВУ???????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 В зв"язку з обтяжуючою ситуацієї зі знаком колони "К"! Кожен пробує робити, або діставати сам собі!!! :x З розрахунку 2 шт. на машину! Розміри і вигляд є в правилах дорожнього руху, або вище на форумі! :kngt: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 В зв"язку з обтяжуючою ситуацієї зі знаком колони "К"!Кожен пробує робити, або діставати сам собі!!! :x З розрахунку 2 шт. на машину! Розміри і вигляд є в правилах дорожнього руху, або вище на форумі! :kngt: о це правильно. Так, якщо чесно то ми засильно напрягаємось з тим всім, трохи забийте болт на то в суботу всьо кілішнем і буде зашибісь. Пропоную вже нічо не міняти, маршут, місце є (зробим сламом), з знаком К вирішили, їду купим, далі пишем тіки за атрибутику (наклейки, прапори,майки та інше), та інші важливі нюанси. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Masterio просив розіслати СМС шоб обговорити конкретно і терміново футболки і прапор. я короче розсилаю, і чекаємо його вже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Я вже є!!!! Значить з футболкам: 1) Я завтра їду в Арсен закупляти футболки.Я буду купляти 5 XL бо більших нема і 15 М, але червоного кольору!! Колір нормальний. :wink: Ціна питання=30грн. Буду мати чек покажу. 2)Питання з прапором виходить так: На суботу може бути готовим прапор розміром полотна 75х100см, а зображення якшо непомиляюсь то 27х35см.Такшо рішати всьо нам . Ага Slim_painter слухай а реально зробити наклейку на ціле заднє скло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Masterio мені футболку білого кольору, розмір М кароче походу всього є +1 одна машина. це моя бібі :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Ага Slim_painter слухай а реально зробити наклейку на ціле заднє скло? звичайно реально, тіки тре казати вже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 almaz Футболки всым червоного кольору бо былого нема!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Masterio мені футболку білого кольору, розмір М кароче походу всього є +1 одна машина. це моя бібі :oops: за машину тобі мега зачьот!!!! а от читати ти не дуже вмієш, футболки червоні. білих каже мастеріо поки небуде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Народ давайте перебудем суботу з тим чим будем мати а там зробимо всьо тып топ??????!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Masterio мені тоді мабуть не бери - боюсь що не влізу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 а прапор треба!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 мало 70*100 для прапора. і ціна яка його буде? і шось забагато ти футболок зібрався закупляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах