CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ Приїдеш під ВАМ, побачиш білу 2107 з клубною наклейкою! Якщо нікого не буде (можливо підем закуповуватись) Копай в колесо і кричи: ВАЗІК! ВАЗІК!! :D :D Я вийду! Або мєнти заберуть! (не в обіду)! добре, так і зроблю постараюсь бути так щоб нічого і нікого не прозявити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 короче Masterio купив футболки, я їх бачив, якісь дуже добра. для vedmid є велитенська XXXL але біла, решта червоні (12шт) замовив в C#@O$a 20 знаків колони, вони будуть, а от наклейки казав шо напевно невстигне, тре було швидше. короче! за футболки будемо розраховуватись кожегн окремо + якісь треба буде зробити перші внески десь 10-20грн на ті всі витрати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 з києва пришлють 21 знак тобто на 20 машин буде як думаєте - вистачить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 slim_painter, може треба було більше замовити? думаю пацани підкинули б грошей в суботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 накрайняк я б постарався нарити ще грошей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ Приїдеш під ВАМ, побачиш білу 2107 з клубною наклейкою! Якщо нікого не буде (можливо підем закуповуватись) Копай в колесо і кричи: ВАЗІК! ВАЗІК!! :D :D Я вийду! Або мєнти заберуть! (не в обіду)! добре, так і зроблю постараюсь бути так щоб нічого і нікого не прозявити! Та з тобою приємно мати справу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 тих знаків вистачить на 10 машин, по 2 знаки на кожну!vedmid Підведем маленький підсумок що ми маємо: 1)прапор - Є! 2)майки - Є! 3)знаки - Є! Лишилося привести в порядок своїх "конів", незабути заправитись, взяти гроші, і приїхати без запізнень, але з хорошим настроєм! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 тих знаків вистачить на 10 машин, по 2 знаки на кожну!vedmid Підведем маленький підсумок що ми маємо: 1)прапор - Є! 2)майки - Є! 3)знаки - Є! Лишилося привести в порядок своїх "конів", незабути заправитись, взяти гроші, і приїхати без запізнень, але з хорошим настроєм! :D так точно!!! :thk: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 так так гроші не забудьте - віддати за візитки і знаки звичайно, не забуваємо про прапор і про майки і про наклейки не вирішили цих питань скоріш - треба рішати зараз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 доречі, де і коли буде зупинка? треба рішити сьогодні, щоб завтра було що сказати журналістам vazik_lv, тобі вже звонили з ТРК Люкс? що там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 то я так і не поняв скільки треба дати за футболку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 доречі, де і коли буде зупинка?треба рішити сьогодні, щоб завтра було що сказати журналістам vazik_lv, тобі вже звонили з ТРК Люкс? що там? Вони в мене питали де і коли буде, я їм сказав! Я їм лишив наші зі слімом номера, вони казали що подзвонять! Казали що приїдуть! :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Дійсно, скільки буде коштувати футболка? :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Fani vedmid slim_painter masterio saba Постарайтесь приїхати на 10:00, щоб ми обговорили деякі питання і меню! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 vedmid зупинки думаю зробим біля пам"ятника Міцкевича (але якщо будуть проблеми з мєнтами, то навпроти готелю Львів, навкруг фонтану) Друга зупинка, біля автосалону ЛАДА на вул. Липинського! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Masterio мені футболку з розміром М, і щоб спереді був мій нік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Було б мені ближче, то я б приєднався, бо щось "копійок" малувато. Можу частково профінансувати якісь організаційні потреби (якщо є потреба ) - ну так гривень 50 -100. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 vedmid подзвони мені зранку, щоб я знав, чи йти за знаками колони на автолюкс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Було б мені ближче, то я б приєднався, бо щось "копійок" малувато. Можу частково профінансувати якісь організаційні потреби (якщо є потреба ) - ну так гривень 50 -100. хто сказав шо малувато? просто не всі тут багато відписуються, є ше народ який сидить на ЛТК. такшо мало не буде. і давай навіть не задумуйся і їдь до нас в суботу. не пошкодуєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Masterioмені футболку з розміром М, і щоб спереді був мій нік блін, ти мене дивуєш. зараз ми робим всі однакові БЕЗ НІКІВ! на майбутнє, це питання ше будем вирішувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Було б мені ближче, то я б приєднався, бо щось "копійок" малувато. Можу частково профінансувати якісь організаційні потреби (якщо є потреба ) - ну так гривень 50 -100. хто сказав шо малувато? просто не всі тут багато відписуються, є ше народ який сидить на ЛТК. такшо мало не буде. і давай навіть не задумуйся і їдь до нас в суботу. не пошкодуєш :D Я теж сиджу на ЛТК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid подзвони мені зранку, щоб я знав, чи йти за знаками колони на автолюкс Saba2106, я зранку перезвоню до них, взнаю коли можна забрати, з якої години Antop, ПРИЇЖАЙ!!! Друга зупинка, біля автосалону ЛАДА на вул. Липинського! тоді так: 13:00-13:30 треба бути біля автросалону думаю, якщо захочуть зняти сюжет - хай підтягуються туди, бо ніхто не буде з журналістів їздити з нами по місту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Що таке ЛТК ??? :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 slim_painter Позвониш мені скажеш шо там з прапором, бо я хочу збивати трохи рублів з того тіпа. Народ футболки виходять 46,66666666666667 грн. Всім підходить??????????? Зараз будуть прості футболки з логотипом копійки і надписом а потім на тих самих футболках буде дописуватись всьо решта!!!Алмаз я ясно виразився?? Всьо народ я пішов спати :gaz: під вечір всьо перечитаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 slim_painterПозвониш мені скажеш шо там з прапором, бо я хочу збивати трохи рублів з того тіпа. Народ футболки виходять 46,66666666666667 грн. Всім підходить??????????? Зараз будуть прості футболки з логотипом копійки і надписом а потім на тих самих футболках буде дописуватись всьо решта!!!Алмаз я ясно виразився?? Всьо народ я пішов спати :gaz: під вечір всьо перечитаю! по 50 грн за футболку і не парьтеся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах