CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 а хто шеф, тут у Львові з Вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Вже маю один флагшток на 3,5 метра ! друкуйте наклейки розійдуться полюбому ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 мене хтось бачить???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ Бачим ,vedmid займає цю посаду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 а хто шеф, тут у Львові з Вас? шефа нема, хоча, теоретично, я, бо почав щось організовувати в нашому місті :oops: А так - то ми все вирішуємо разом По суті того, що виникають різні думки - все вирішуємо більшістю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 правильно! просто ненаю кого мені шукати в суботу там, за наклейкі і так далі пиати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ Звернешся до любого хто буде біля машини з клубною наклейкою ! а ще можеш подивитись фото зі сходок будеш знати нас в лице ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Звернешся до любого хто буде біля машини з клубною наклейкою ! а ще можеш подивитись фото зі сходок будеш знати нас в лице ! Ок!!! дякую за інфу!!! постараюсь в майбутньому бути більш кориснішим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 під"їжаєш до сільпо (ВАМ) на Науковій - ми будемо зліва від входу - побачиш машинки з клубними наклейками - то ми тим більше класику ВАЗ наможливо не впізнати - і там не тільки одна машинка буде накрайняк для людей з інших клубів і новачків - МІЙ НОМЕР: 8067-735-77-60 Саша Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 під"їжаєш до сільпо (ВАМ) на Науковій - ми будемо зліва від входу - побачиш машинки з клубними наклейками - то митим більше класику ВАЗ наможливо не впізнати - і там не тільки одна машинка буде накрайняк для людей з інших клубів і новачків - МІЙ НОМЕР: 8067-735-77-60 Саша Записав, дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 ше питаннячко: Ви якісь внески робите там щомісяця чи просто скидаєтесь коли треба на ті чи інші речі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Покішо внесків небуло , але зараз треба бкде троха скинутись грошима на візитки , прапор і інше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Покішо внесків небуло , але зараз треба бкде троха скинутись грошима на візитки , прапор і інше ! Це понятно, на такі речі треба без питань! я за!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 обговоримо цю тему після суботи створимо клубну касу і будемо класти в неї по 10 або 20 грн - тоді будуть гроші на всяку атрибутику - наклейки, прапори, візитки Підрахуємо ще таке: наклейка 10 грн (велика), 5(маленька) (здається так) і футболка - думаю в 50 грн вкладемся - це буде перший внесок при вступі в клуб (суто виготовлення атрибутики для нового члену клубу) Думаю що так воно має виглядати тоді в нас буде невеличка каса - і ми зможемо не думати де взяти гроші на атрибутику, в крайньому разі - можна скажемо для великих міроприємств - день народження копійки, день народження клубу - підзбирати по 5 грн з кожного внеску на продукти, щоб святкування не було дуже витратним з точки зору кожного одноклубника Це моя пропозиція - обдумайте і після святкування обговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 ок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ, доречі, в мене також копійка 1977року і червона сорі за офтоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ, доречі, в мене також копійка 1977року і червонасорі за офтоп :rev: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 доречі звати мене Пашка, а друзі кличуть Честер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Честер любить чітос! не в обіду - реклама така була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 Честер любить чітос! не в обіду - реклама така була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 добре хоч про цигарки "Честерфілд" не згадав а посвята є якась, типу традиційна? :D сподіваюсь нема! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 подругу взяти можна, за компанію??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 як маєш бажання тільки врахуй, що сума закупки буде розбиватись на всіх хто їде на пікнік я, наприклад зі своєю дівчиною буду, можеш ще когось в пасажири взяти або на машинах - якщо ВАЗ то взагалі супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 ок, понятненько! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2009 CheZZ Приїдеш під ВАМ, побачиш білу 2107 з клубною наклейкою! Якщо нікого не буде (можливо підем закуповуватись) Копай в колесо і кричи: ВАЗІК! ВАЗІК!! :D :D Я вийду! Або мєнти заберуть! (не в обіду)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах