SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 Львовяне, просьба обратить внимание на соседнюю тему "ГЛОБАЛЬНАЯ ВСТРЕЧА 2009. СПИСОК УЧАСТНИКОВ" и отписать всё что требуется. Не замыкайтесь в своём мирке!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 andy_sniper ше на старому літаю i копчу :str: таху до 6000 кручу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 приєднуйтесь на задню сідушку до Saba2106 бажано щоб то була дівчина, можна навіть дві Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 УРА! УРА! УРА! Зробив сьогодні діодну підсвітку колонки передньої, поставив, все працює! В подальшому планую зробити решта колонок! І вдосконалювати! Фото ввечері викину на ЛТК в тему: "Діоди, діодна підсвітка, оптика і все що зними пов"язано!" Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 2-ешник, що ти маєш на увазіколи я тільки започаткував тему про збір львів"ян мені написали що ми об"єднуєм задньопривідні ВАЗи, а саме 2101-2107 Я маю на увазi, фраза "Автоклуб "Класика ВАЗ" 2101-2107", чи "Автоклуб ВАЗ2101-2107", або "Автоклуб "ВАЗ Класика"" не вiдповiдаэ дiйсностi на мiй погляд. Пропоную замiсть написати "Запрошуэмо цiнителiв ВАЗ 2101-2107". Чи щось таке... Щоб не було непорозумiнь з назвою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 almaz нічогенько так було, шкода без своїх коліс був, спробував би з кимось поганятись, чисто з цікавості :oops: vedmid я їду своєю, але не впевнений чи з самого ранку бо сесія, так само ненаю з ночовкою чи без, 2 вільних місця поки ше є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 Я -1 Я їду на глобальне весілля :D :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 А всех назвать кто сможет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 А всех назвать кто сможет ? кого всіх??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 CheZZ Да то я протупил :oops: Открыл случайно не последнюю, а первую страницу этой темы, пролистал вниз, увидел фотку и спросил кто на ней, а это оказывается было кто знает когда :D Я и в соседней теме просил , чтоб если кто может выложите фотку(фотки) со встречи вашей, где лица нормально видно и если можете подпишите. Хочется хоть по фотографиям знать одноклубников в лицо :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 tolik понятненько. Фоти - ой, ще треба такі пошукати. Дивись на святкування річниці Вазу у Львові, там Ми всі є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 Зима, мороз 30 градусів. Горобець летів, замерз, упав, дубіє вже...Але йшла корова і на горобця насрала! Теплотак йому стало, відігрівся горобчик, зрадів, почав голосно цвірінькати.Почув цвірінькання котяра, прибіг, витягнув горобця з гамна і з"їв... Мораль №1: не кожен тобі ворог, хто на тебе насрав. Мораль №2: не кожен тобі друг, хто тебе з гамна витягнув. Мораль № 3 (головна): ПОПАВ В ГАМНО - СИДИ ТИХО І НЕ ЦВІРІНЬКАЙ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 CheZZ класно, ну і шутнік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 спробував би з кимось поганятись, чисто з цікавості :oops: шкода такої машинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 шукаю гараж з червня і до листопада, а може і довше, хтось може має вільний або знає когось в кого можна його орендувати? (пишіть в лічку щоб не засирати ефір) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 tolik, я підпишу в темі про святкування ДН копійки (кого знаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 наступні візитки будуть такі: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 ну що в четвер на окружній 19:00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 я в четвер на роботі , -1! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 подивлюсь, якщо не поїду ще в Карпати, то прийду, але не на колесах, хіба хтось підбере! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 УРА! ЗРОБИВ ПОВНІСТЮ ПІДСВІТКУ ФРОНТУ!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 давайте в середу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 В середу можна, але десь 18:00-19:00 Fani Твої фотки з покатушок рулять в темі на ЛТК!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 vazik_lv дякою ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Давайте тоді в середу на окружній. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах