CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 думаю не варто їм дорога сюди дорого вийде пізно, вже написав їм :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 який ти шустрий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 так давайте до завтра до обіду рішимо з весіллям бо тягнути тоже нема куди - якщо ні - то щоб люди собі знайшли інші машини Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 CheZZ Ти завтра на машині їдеш? Міг би взяти пасажира? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Masterio можу запросто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 ше є два місця, буду з сихова їхати (більше не візьму, бо тіки задні підкрильники поміняв - дири перетираються від перезагрузки :o ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 так давайте до завтра до обіду рішимо з весіллям бо тягнути тоже нема куди - якщо ні - то щоб люди собі знайшли інші машини а на яке там число то весілля, 23? є ше тиждень, думаю знайду мінімум двох охочих з машинками запросто! Пару рублів заробити зара нікому не помішає. Погоджуйся, якщо решта наших не передумали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 хто буде завтра на зустріч їхати через любінську? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 а Saba? і ті його ше друзі на синій і білій копійках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 нескромне питаннячко - Окружна це де і кудою до неї їхати? :oops: може ше когось по дорозі підберем :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 нескромне питаннячко - Окружна це де і кудою до неї їхати? :oops: може ше когось по дорозі підберем :D Masterio покаже тобі а взагалі ось: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 ну так хтось поїде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 Можливо завітаю на пару хвилин до Вас на Окружну, якщо машину встигну зробити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 slim_painter ні нажаль ми на весілля не поїдем, моя машина вбита ззовні, а вони не захочуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 CheZZ tu ne perezuvay j tobi skazy i pokazy kyda ihatu Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 вже знаю де напишіть де кого підібрати і в котрій годині, можна також смс та звінки на 8098 926 04 40. Для бажаючих можу повідомити свій поточний рахунок куди можна надсилати гроші в необмеженій кількості :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 CheZZ, якщо будеш їхати через новий львів - можеш мене захопити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 vedmid ок! Masterio, тебе де підібрати??? Almaza ше прихватим по дорозі :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 вмене машинка трошкі брудна, такщо не лякайтесь :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 CheZZ, знаєш де за податковою є академія наук? наш офіс тут маєш мій номер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 vedmid номер маю, а от де там академія наук - :reve: Скажи на якій вулиці, якраз маю перед собою карту? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 козельницька 4 це як їхати з нового львова до податкової - повертаєш з Панаса Мирного на Козельницьку і зразу перший поворот направо перед білим магазином Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 є, знаю де це! планую десь 18.30 з Сихова виїжджати, будем біля твого офіса - наберу тебе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 а не запізно ти виїжати зібравя? там на В Великого піпєц що твориться - боюсь що за пів години можеш не встигрнути доїхати туди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 vedmid все буде пучком - не парься))))) мож трошкі раніше виїду тоді Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах