Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Про то весілля, я би міг впринципі взяти свою, але вона стан ззовні не дуже має. slim_painter вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Про то весілля, я би міг впринципі взяти свою, але вона стан ззовні не дуже має. Ми побачимось з тими з весілля на тижні і спитаємо їх, якщо Ми там на весіллі потрібні просто для "подстави", то думаю не сильно там народ буде звертати увагу на машинки Fani the best!!! круто показався на драгу!!!! :repa: :good: :good: :good: і за лекцію дякую, тепер треба все в порядок привести в своїй машинці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 CheZZ :oops: та ладно шоя там показався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 та ладно шоя там показався. та лан, не скромнічай так! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 та ладно шоя там показався. та лан, не скромнічай так! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Fani the best of the best!!!!! Ото ти їх там неграми зробив всіх!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 vazik_lv A я попереджaв :D :crazy: :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Fani :D :D То було в тєму! Та шестьорка чуть не потєрялась, як йожик в туманє! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 slim_painter Посилання продається такий магнітофон як в мене, тільки без USB!, також непогана модель! 350 грн.! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 vazik_lv виклади пару Фото мого заїзду :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 CheZZ ну то як тобі сподобалось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 slim_painter Посилання продається такий магнітофон як в мене, тільки без USB!, також непогана модель! 350 грн.! я одразу дзвонив, він сказав продано, тіки тепер написав. РУль я поставив!!!! зачьотно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 розкажіть шо там Fani на драгу чудив і шо кому розказував, заінтригували :D і поставте нарешті назад собі аватарки!!! а то тяжко сприймається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Fani Ану давай росказуй шо там таке було.Самому цікаво. slim_painter А шо аваторок невидно? Ну і як тобі з новим рульом рулиться??????? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 slim_painter А шо аваторок невидно? Ну і як тобі з новим рульом рулиться??????? :D реально зручно!!! тіки ше буде переставляти бо я мало змастив, не мав чим і на один шліц правіше поставив :oops: стосовно аватарок, то після профілактики на сайті, зникли всі ави. я собі якраз тіки поставив і ше бачу Fani з"явилась ава Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 і я приєднуюсь до всіх привітань сорі що з запізненням - вдома нет тимчасово не робить руль кажеш супер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 таке питання? хто їде на глобальну зустріч західного регіону? хочу знати скільки нас буде і хто буде один день, а хто з ночовкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 vedmid Я 50% на 50%, якщо поїду то машиною з ще трьома пасажирами і тільки на 1 день! Fani тебе вчора обганяв на дорозі RAV 4, треба було в нього за то зняти задні фари, заодно і діоди би мав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 я хочу поїхати, але машини брати нехочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 ситуація така: мене на 30-те запросили на днюху, тому зранку не поїду планую десь під вечір підтягтись туди (з ночовкою) Saba2106, як маєш бажання - можу тебе взяти на борт якщо ще хтось без машини - приєднуйтесь на задню сідушку до Saba2106 Заодно і дорогу покажете треба знати заздалегідь, бо, думаю, треба буде сказати скільки нас буде, щоб і на нас взяли продуктів так що зголошуйтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 не зрозумів про яке 30 йдеться мова. якщо про 30 травня то я під великим питання, якщо червня, то їду своїми колесами! єдине ше поки не знаю чи на день чи на два. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 30 травня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 slim_painter с прошедшим :D є нові шаблони візиток: А кроме 2101-07 есть другие модели с вами (восьмёрки, калины...)??? Я предлагаю текст изменить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 Fani шось з мотором забабахав? )) чи ти ше на старому їхаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 2-ешник, що ти маєш на увазі коли я тільки започаткував тему про збір львів"ян мені написали що ми об"єднуєм задньопривідні ВАЗи, а саме 2101-2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах