vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 На котру годину, точно????? Бо я буду робити машину, якщо встигну то приїду! Хто знає що в мене з авою, чому в когось вона є, а в когось нема?? :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 vazik_lv На 19:00 , перевстaнови аву! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 на 19.00 середа +1, можливо буду на своїй тарадайці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 на 19.00 середа +1,хотя вмене пари до 21, але то пофіг, можливо буду на своїй тарадайці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 ой я напевно пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 може в пятницю??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 я хібашо в четвер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 vedmid розумію то не моя справа, але пише на візитці "клуб ВАЗ 2101-2107" а на фото тільки копійка. чи це все так має бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 клуб ВАЗ 2101 точка орг ще питання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Посилання :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 vedmid розумію то не моя справа, але пише на візитці"клуб ВАЗ 2101-2107" а на фото тільки копійка. чи це все так має бути? пропоную на фон візитки поставити ту фотку, де наші з ФАНІ машини стояли близько один до одної, на Окружній! Вот і всі буде ясно ВАЗ 2101-2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Або ту, або ми з Фані їдем на фотосесію і робимо кращу! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 шо тaм на рaхунoк зуcтрiчi , сьoгднi зуcтрiчяємоcь ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 може ліпше мою і Fani моя має ліпший стан :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 ХЗ... Мене гапевно не буде, сижу чекаю дзвінка майстра коли приїхати машину забрати! Буду дивитись на форум коли там наступний раз!!!! До понеділка точно не зможу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 то сьогодні чи завтра? визначіться - списали 2 сторінки, а толку нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 я за сьогодні бо завтра працюю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 я на цих два тижні -1. в менек сесія, ппц... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 slim_painter Бажаю удачно її здати!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Saba2106 Шо то за прікол з Fani, шось неможу вдуплитися. :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 чез і я подумали і рішили що рпиїдемо завтра то як? а що нарахунок п"ятниці? ДОРЕЧІ - треба розробити маршрут на весілля сьогодні позвоню і переговорю що там і як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 можу в п"ятницю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 Нам треба раз визначитись в який день тижня постійно збиратись і все, бо так то піпец, всім важко догодити. Є пропозиції??? Думаю четвер самий оптимальний день для цього. Fani, який втебе графік роботи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 slim_painterБажаю удачно її здати!!!!!!!!!!!! дякую! блін, та розкажіть вже нарешт ішо за прікол з Фані, шо він кому втирав там і чого не пам"ятає?* :D чи то не вписується рамки цензури? :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2009 CheZZ Фані працює через день. vedmid Куда ти хочеш завтра приїхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах