Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 CheZZ Кажеш шо з інших областей всьо менше і менше народу їде на зустріч. А може реально перенести зустріч я би вже міг поїхати!!!!!!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Masterio я проголосував за перенос зустрічі. Через навчання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Ура я знов можу нормально друкувати !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Хто на покатушки пхне на північну , я їду однозначно !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Хто на покатушки пхне на північну , я їду однозначно !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Fani я їду якшо чез мене підбере Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Народ привіт. Купив собі капюндос. Хотів би познайомитись з щасливими власниками ВАЗів. Приймете на зустріч? Якщо так то коли і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 травня 2009 Народ привіт. Купив собі капюндос. Хотів би познайомитись з щасливими власниками ВАЗів. Приймете на зустріч? Якщо так то коли і де? звичайно шо підтягуйся! про зустрічі поки домовляємось, бо зара "літній період", але швидше за все це в четвер. на Оркужній 57 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Leoo якого кольору капейка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Leoo Якшо не секрет ,як ти дізнався про нас? Тобто про клуб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 В четвер всі на 19.00 там де завжди !!!! І не забуваєм вербувати в наші ряди нових людей! Ті чуваки що були на синій копійці на святкуванні можливо теж будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 CheZZ то мій друг, він вже давно знає про нас, просто ше не приїжав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 slim_painter Я може поїду на глобальну зустріч, тоді з тобою! Але мене так само ночовка не задовільняє! ТО ППЦ, я як розібрав піввісь...то жах :x :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Фотки закину завтра, подивитисьщо там було! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 то мій друг, він вже давно знає про нас, просто ше не приїжав. та Ви там всі бачу з одного району підтягуй своїх друзів Я може поїду на глобальну зустріч, тоді з тобою! Але мене так само ночовка не задовільняє! глобальна зустріч скоріше всього переноситься на тиждень, а може і на два Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 CheZZ Коли саме?????? На тиждень, два вперед? чи назад? Тоді не знаю чи поїду, а то в мене якраз модулі, сесія починається з 14-го! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Я вже 30-ого не зможу то 100%, і все ж таки я за те щоб брати палатки і там ночувати, основне місце зачотне найти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Leooякого кольору капейка? Бежева Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 LeooЯкшо не секрет ,як ти дізнався про нас? Тобто про клуб. Просто набрав у гуглі ВАЗ 2101 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Leoo підтягуйся в четвер на Окружну! Коли саме?????? На тиждень, два вперед? чи назад? мабуть на 7-8 червня. Класно було б з ночовкою! Але якщо не вийде, то Ми всі поїдем до тебе в Карпати!!! :D Народ що скаже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leoo 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Народ привіт. Купив собі капюндос. Хотів би познайомитись з щасливими власниками ВАЗів. Приймете на зустріч? Якщо так то коли і де? звичайно шо підтягуйся! про зустрічі поки домовляємось, бо зара "літній період", але швидше за все це в четвер. на Оркужній 57 Це біля городоцької??? Нажаль у четвер на роботі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Leoo ми там до години девятої точно будем, може і довше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 Ну ы шо там на рахунок глобальноъ зустрічі ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 що що? перенесено поки не знати на коли - йде голосування Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 я за 6-7!- вже проголосував, бо потім мене не буде :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 А де то можна проголосувати??????????????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах