VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Ну то що7 Хтось їде? Бо я їду! :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 VETERAN кльово!!!! тоді на 9.00 на Окружній!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Fani а коли тоді? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Пасажирів можу взяти тільки туди. Ввечері я тисну далі на Рівне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 приїдь в вівторок до мене я підключу , тільки блище до дати позвони ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Пасажирів можу взяти тільки туди. Ввечері я тисну далі на Рівне. ок! пасажирів не так то і багато є, такщо без проблем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 Народ ну то шо в четрер стрілкаємся чи нє???? Бо я бачу шо та тема припадає порохом!!!!!!!!!!! :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 четвер полюбасу +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 в четвер ви нам всьо маєте розкавзати в падробностях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 vedmid розказуй шо з машиною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 Одним словом в четвер на 19:00 на Окружній, а там будете розказувати що було, як і де!!!! slim_painter забий місце!!!!! А якщо буде занято то їдем на твої три шашлики, як іти маєш поставити :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 редуктор пішов спати я офігів - він був сухий (без масла) я скажу своє фе в сторону попереднього власника та й я добрий - тепер буду знати - поки все не перевіриш і не обмацаєш - на машину нема чого заглядати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 almaz Приїдь в четвер на пиво на машині я тобі магнітолу підключу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 Ну шо, в четвер будем шашлик їсти? :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 CheZZбудем будем, slim_painter напевно вже замаринував almaz якщо треба то мафан можу підключити! Ти маєш плюсовий дріт?????? (+) для живлення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 А! І ще треба запобіжник!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2009 шашлик ше не готовий!!! :frfr: але не бійтесь! краще пізно ніж ніколи Дзвонити я не буду взагалі, я вже казав вам! замовляти великий стіл заради склянки соку чи пива :cccc6: , вибачте це не серйозно. Або на випалок коли приїжає двоє, а тут замовляється великий стіл тройний %) або як минулого разу, приїхали, але ніхто не хтів йти в середину, на другий день мені дзвонила власниця і питалась чи ми обідились чи шо? :D :D Просто приїжаєм, по четвергам там і так зазвичай вільно, такшо не робіть пробеми! В разі занятих місці, є запасні варіанти, то обговорювалось багато сторінок назад. ЗВІСНО якщо буде п"янки або шось дійсно, шоб нормально посидіти, то замовлю, тут без питань цього тижня мене ше далі не буде, в мене ппц... :cry: :cry: :cry: грозились на повторний курс одну єдину кончєну політологію всьо решта майже відмінно, западло :cccc3: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 і коли вже кінець? ти мені руль принесеш щоб я якийсь час покористувався? не забудь гайку і шайбу - а з мене при нагоді :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 Saba вітаю з прагненням до самовдосконалення!!! молодець! від нас підтримка клубу, думаю буде забезпечена!!! такшо давайте в неділю всі в Брюховичі! я буду вже нарешті! Прапор чіпляєм тобі на капот, якщо ти не проти vedmid постараюсь, бо то всьо в гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 slim_painter а мене візьмете, хоч у понеділок 2 модулі але я такого не пропущу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 andy_sniper і шо то за дурні питання?! бити тебе за таке треба! :D а ти думав з ким я поїду, як не з тобою? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 vazik_lv мені просто треба з одної машини перекинути на другу і усьо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 хто в брюхи поїде на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 almaz маршруткою :frfr: :frfr: :frfr: :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 в мене зара розібраний генератор дома :o , треба скласти до купи і поставити, і ше фінансове питання вирішити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах